Szép Jó napot urak!
Színskála nincs, vagy a progijukban nincs meg a kód? Csakmert nem mindegy....
Ha nincs színminta az nem gáz. A kódot kell előkeresned azzal 3 színkeverőből 2 tuti ki tudja neked keverni a jó színt.
Hali!
Hát én nem nagyon használom, az igaz, de ha két kézzel lehet behúzni akkor ott valami kaki van. A legegyszerűbb hiba és a legolcsóbban javítható ) ha a bowden van beszmötyisedve. De lehet a váltóban is valami galiba, bár ha egyébként jól máködik akkor bowden gyanú. Milyen, mikori motor, mennyi km?
Nem tudom volt-e már téma, de nektek mennyire kemény a kuplung?
Más motorokhoz képest az enyém bazi kemény! Az asszony csak 2 kézzel tudja egyáltalán behúzni! Egy reggeli araszolás kész gyúrás alkarra nekem is. Nem lehet ezzel valamit csinálni?
Nem adhatják ki a szinkódot!
Elvileg keleti kék vagy minek hívják!
Az én gépem 2004es!Akkor az tuti hogy 683as?
És ha ezt a számot mondom a műhelyben akkor ezt a színt kapom?
rouge: Sunbeam red : h1
bleu: oriental blue : 683
noir: ebony black: h8
z750 05:
gris: metallic phantom silver: gu
bleu: candy plasma blue: 725
z750 06:
orange: pearl blazing orange: 470
gris: gris: metallic phantom silver: gu
z750s 05:
rouge: pearl magma red: 724
bleu: candy plasma blue: 725
noir: metallic spark black: 660
Amit ma nem kaptak meg!
Egy hetet csúszik az egész!
Honnan tudok színkódot szerválni? ?
Színskála nincs, vagy a progijukban nincs meg a kód? Csakmert nem mindegy....
Ha nincs színminta az nem gáz. A kódot kell előkeresned azzal 3 színkeverőből 2 tuti ki tudja neked keverni a jó színt.
De lehet elhozom a fényezőt a mocihoz!
Így még egyszerűbb lenne!
Tegnap nézegettem a tartó szerkezetet!
Lenne még egy kérdésem!
Még a festés sincs kész!
Elvileg ma kapnak motoros színskálát mert nem volt nekik!
De ha ilyen idő lesz nem is tudom elvinni a mocit!
Hát én nem nagyon használom, az igaz, de ha két kézzel lehet behúzni akkor ott valami kaki van. A legegyszerűbb hiba és a legolcsóbban javítható ) ha a bowden van beszmötyisedve. De lehet a váltóban is valami galiba, bár ha egyébként jól máködik akkor bowden gyanú. Milyen, mikori motor, mennyi km?
Más motorokhoz képest az enyém bazi kemény! Az asszony csak 2 kézzel tudja egyáltalán behúzni! Egy reggeli araszolás kész gyúrás alkarra nekem is. Nem lehet ezzel valamit csinálni?