Köszi a tippet megnézem fordítva is. Miért kell levenni a féknyerget a kerék levételéhez? Ahogy elnéztem, a tengely kihúzása után, előre kiveszem a kereket.
Hali! Az emelőd rosszul van összerakva! Szeddszét! Ami a jobb oldalon van az kell balra! És fordítva!
Akkor nem fog lecsúszni!
Így nem tudod kivenni a kereket!
Ahaaaa hisz én már ezt tanulmányoztam...... sokat lógok a motorostúra lapon is jó kis túra lehetett majd figyelemmel követem és az idén mi is csatlakozunk remélem..
Csináltam egy fotót az első állványról. lehet, hogy nem így kell, de így nagyon stabilan áll. A lengéscsillapító alá nem lehet berakni, mert lecsúszik. A fék konzolok meg különben is nagyon erősek. Így egyedül is állványra tudom rakni a gépet.
En mar tudom, hogy mivel lehet eltolteni azt a 3 napot csak meg korainak talalom a szervezkedest...jelentkezok vannak, de az indulaskor dol el, hogy hanyan is jonnek el valojaban.
Csövi!
Biztos hülyén hangzik(mi a csillagtúra?)
Nagyon jó ötlet, szerintem csatlakoznánk mi is ahhoz az 5 napos túrához és tudsz valami konkrét részletet?
Szia HR.84.FIU!
Mennénk az idén Székelyföldre, jó és olcsó szállásokat keresnénk tudnál ebbe segíteni
Szeretnénk megnézni a Fogarasi havasokat illetve Sovata,Parajd,Békás szorost,stb
Előre is köszi
Itten lenne akkor az ülés!
Szinte makulátlan,ÚJSZERŰ állapot! még szinte por se nagyon van rajta ! Akit érdekel,írjon a amil címemre vagy szóljon telefonon !
Nyugodtan felemelheted vele! Nem kifejezetten a radiális fékkel szerelt villákhoz találták ki ezt az emelőt Egyébként is a kép csalóka... ha a Z-s képet is elforgatod olyan szögben hogy a villája olyan szöget zárjon be mint a ninja-s képen, egyből rájössz a támasztás lényegére, mellesleg nekem is ilyennel emelték fel gumicserénél...
Akkor nem fog lecsúszni!
Így nem tudod kivenni a kereket!
Ha az elso kereket ki akarod venni ahoz le kell szereld a fekbekakat is.....akkor is megtartja az emelo az eleet?
És mégy egy kép a fekete hasidomról.
Biztos hülyén hangzik(mi a csillagtúra?)
Nagyon jó ötlet, szerintem csatlakoznánk mi is ahhoz az 5 napos túrához és tudsz valami konkrét részletet?
Termeszetesen tudok segiteni....(csillagtura lenne?)
De lessz egy 5napos Szekelyfoldi turaja a Ze forumnak is, ahova szinten lehet csatlakozni
Mennénk az idén Székelyföldre, jó és olcsó szállásokat keresnénk tudnál ebbe segíteni
Szeretnénk megnézni a Fogarasi havasokat illetve Sovata,Parajd,Békás szorost,stb
Előre is köszi
Holnap délután vagy hétfőn lesz újra gépközelben!
Addig majd írd meg mit fényképezzek még rajta!
Aaron
Hát igen,ez csak a régihez jó ! A felirat pedig szépen bele van hímezve !
Az újhoz még nem láttam sehol használtan(megfizethető árban)!
Itten lenne akkor az ülés!
Szinte makulátlan,ÚJSZERŰ állapot! még szinte por se nagyon van rajta ! Akit érdekel,írjon a amil címemre vagy szóljon telefonon !
További szép napot!