:)
Rendben, de szóban fél perc alatt lebeszéltük volna amit akartam...
A kérdésem az emelővel kapcsolatos, de nem a rendeléssel, mert a héten végre megérkezett hosszas huzavona után a cucc. A nagy spórolásnak - hogy hazahozatom egy kinn dolgozó cimbivel az emelőket - iszonyat túlköltekezés lett a vége. De ez nagyon hosszú történet.
Nem volt még időm a héten utánanézni, hogy az első emelőt hogyan is kell alátenni a moci alá.
Csináltam egy képet amin látszik mitől félek. Az én emelőmnek is olyan tartókarja van mint amilyenre a ninját tették, de annak más a fékfelfogatása, a Z-n nem hiszem, hogy ilyen eccerű a téma.
Én nem merem ezzel felemelni, kellene hackelni vele valamit.? Egy menetes szárral pl, ha átalakítanám az emeléőkart már biztonságosabb lenne, nem?
Te hogyan oldottad meg?
Hat Robi nem vagy egyedul!
En karacsony elotti napon mentem egyet, de a fene se gondolta volna , hogy azota -1 es -20fok kozt marad homerseklet.
Nah a tegnap elott megmosattam a ket pacit, igy mentem vagy 1600 metert
Igen, de nyugodtan itt is megkérdezheted amit szeretnél tudni, hátha van akit érdekel a dolog. Gondolom a rendelésre gondolsz. Semmi különös nem volt benne. Megrendeltük, kaptunk egy visszaigazolást, elutaltuk a lét, és hamarosan megjött a csomag.
Más. Végignéztem a 2008-as TT futamait. Holnap kimegyek a garázsba és beindítom a kicsikét és üldögélek rajta egy kicsit. Nagyon hiányzik már.
minek oda belepo mehetnetek ejjel dolgozni, akkor tuti nem kell mutogatni senkinek az igazolvanyt
kepzeld, mar nekem is elvonasi tuneteim vannak tegnap elott vegigmentunk az M0-n es ramtort a motorozhatnek ez mar a veg
Jól van, akkor egy helyen dolgozunk. Mi pár kresz-táblát dobáltunk ki oda még tavaly, valamikor mostanában folytatjuk majd. ... valamint kicseréljük azokat, amiket már azóta sikeresen kidöntöttek
Azért nem szoktam annyira nyomulni az ismerős motorosok után, hogy azok inzultusnak véljék azt.
Másrész meg általában nem is érem utol őket maximum egy lámpánál.
Minden esetre, ha egy fekete golf kerülget, akkor ne ess egyből az autósnak, mert lehet az én vagyok...
Valószínüleg nem is arra gondoltam volna, hogy egy haver, hanem mit követ és tol le ez a "köcsög". Sajnos ilyen világot élünk, de majd jobban figyelek. Csak a takonytól, párától, könnyes szemektől a látás is korlátozott ilyenkor, hiába a páramentesítö plexi.
Szia!
Elnézést, kicsit átszerveződtek a dolgaim. Tegnap megnéztem otthon a leveled, de abban a pillanatban nem írtam be a telefonomba így otthon is maradt...
Ha ismét gép közelben vagy, akkor hadd kérjek még egy levelet a telefonoddal a tom@eniac.hu-ra.
Köszönöm.
Rendben, de szóban fél perc alatt lebeszéltük volna amit akartam...
A kérdésem az emelővel kapcsolatos, de nem a rendeléssel, mert a héten végre megérkezett hosszas huzavona után a cucc. A nagy spórolásnak - hogy hazahozatom egy kinn dolgozó cimbivel az emelőket - iszonyat túlköltekezés lett a vége. De ez nagyon hosszú történet.
Nem volt még időm a héten utánanézni, hogy az első emelőt hogyan is kell alátenni a moci alá.
Csináltam egy képet amin látszik mitől félek. Az én emelőmnek is olyan tartókarja van mint amilyenre a ninját tették, de annak más a fékfelfogatása, a Z-n nem hiszem, hogy ilyen eccerű a téma.
Én nem merem ezzel felemelni, kellene hackelni vele valamit.? Egy menetes szárral pl, ha átalakítanám az emeléőkart már biztonságosabb lenne, nem?
Te hogyan oldottad meg?