Most Motul 5100 van benne, na ezzel nekem is zajos a váltó. Gondoltam kipróbálom a 7100-et, de egyre inkább a Silkolene felé hajlok, szerintem ma meg is rendelem.
Fényezőnél vannak az idomok, de lassan el kell készülnie, szólj ha aktuális lesz.
Szia!
Nekem speciel a Motullal rosssz tapasztalatok voltak, csörgött-zörgött a motor. Alig vártam, hogy lecseréljem.
Másik téma: Műanyagos Csabát most már le kéne támadni a hűtőtakarókkal!
Egyeztetek vele, s kereslek ahogy meg tudok vele beszélni valami konkrétat.
Na ja! Az új ár valóban annyi, itthon is közel 100e -ért adta a Corsaro.
Tényleg jó, bár azért annyit semmiképp sem adtam vola érte. Nekem az egyik legfontosabb volt, hogy a párom mögöttem sokkal kényelmesebben ült, mint a gyári ülésen. Így két személynek lett előnyös az üléscsere!
Persze azóta szétváltak útjaink...
Köszi ezt jó tudni. Találtam egyet szolid 250 eurós áron, viszont z1000 a felirata ami annyira nem jön be Az egész attól, hogy most sikerül-e olajat szerezni bele, mert akkor a hevi motorkeret már oda Végül is válság van....
Ajánlom még a Sons Of Anarchy-t. Bár sorozatokat nem nézek (mert ha meghalok, mielőtt látnám az utolsó részeket, akkor hiába néztem addig ), de ez téli filmnek jó. Látni, ahogy ölik egymást a motorosbandák, nincs is ennél szebb.
Az elvonási tüneteket csökkentendő, megnéztem DVD-n a 2008-as NorthWest200 futamait. Nagyon rendben volt. Holnap meg megnézem a 2008-as TT versenyeket. Ez is valami, tavaszig. Ja és BUÉK.
neeeeem tudsz am atrazni , megismertem a Kawicsot