Hello!
Csak megerősíteném, amit Robis írt, jómagam is több mindent onnan intézek. A legdurvább eset az volt, amikor az eladó összecserélt két csomagot: a 42.000,- Ft értékű ülésem helyett kaptam egy 280.000,- értékű Ohlins hátsó rugós tagot... Mondjuk emiatt nem az én fejem fájt.
Én annyit tennék hozzá, hogy Paypal-lal fizess, mert az is egyfajta garanciát jelent mindkét fél számára.
Nem vagytok semmik Tény hogy tök új vagyok, ha időm engedi akkor próbálok visszaolvasni....Azért vannak kemény klubok a locsifecsipáíyázás meg a tyúkólfight Végül is a motoros társadalom is csak emberekből áll
aaaa, semmi kedvem huzakodni. a hatam mogotti beszolasok meg ugyis mindig visszajutnak
majd az elet rendezi veluk a szamlat Veled es meg par emberrel meg ugyis beszelek
de o meg uj gyerek, es amugyis megszoltak, amiert nem beszelek/irok eleget motoros temakrol, ugyhogy inkabb kussolok csondben es mindjart mondhattam is volna egy kedves hasonlatot, de mar azt sem merek
Beszéltem ma Csabával a hasidommal kapcsolatban. Elvileg a hét végére elkészül az első darab. Csaba szombaton elhozza hozzám, felpróbáljuk a mocira, és ha minden rendben van, akkor indulhat a sorozatgyártás. Ha még esetleg valamit alakítani kell rajta, akkor csúszhat egy kicsit. De ez szinte lehetetlen.
Amennyiben újabb infóim lesznek jelentkezek.
Csak megerősíteném, amit Robis írt, jómagam is több mindent onnan intézek. A legdurvább eset az volt, amikor az eladó összecserélt két csomagot: a 42.000,- Ft értékű ülésem helyett kaptam egy 280.000,- értékű Ohlins hátsó rugós tagot... Mondjuk emiatt nem az én fejem fájt.
Én annyit tennék hozzá, hogy Paypal-lal fizess, mert az is egyfajta garanciát jelent mindkét fél számára.