Lehet, hogy nem vettem észre az tény... De azért remélem sikerül helyrejönni a hétvégéig!
Ma én is úgy keltem fel, hogy az orromon alig kaptam levegőt.
Nyitva hagytam az ablakot bukóra és reggelre enyhén szólva kihűlt a szoba...
tegnap biztos nem lattad, mert nagyon faradt voltal ( ), de kivetelesen tenyleg eleg szar allapotban vagyok, es most aztan semmi kedvem itt lenni
sot, mar a kollegaim is haza akarnak kuldeni, hogy ne fertozzek ossze mindenkit
Hello Megint
en hallgatok, mint a sir aztan remelem hamarosan kiderul, hogy mi lesz ehes vagyok, mint a fene, taknyos is, es egyaltalan nem szeretek esoben autozni, de megerte elmenni
koszonom a tegnap estet anyukamnak, apukamnak, a producereknek es termeszetesen a kerves resztvevoknek a tobbit majd kicsit kesobb, mert itt azt akarjak, hogy dolgozzak
Igen, a társaság adta meg a javát az estének Sajnálom, hogy olyan KO voltam de szombaton más lesz
Küldj azért egy mailt (telefonoddal...) abban visszaküldöm a pontos címet, meg a telefonszámom.
Mindenki a saját 'perverz' ízlésének megfelelő dolgokat hozza, amit nem tudok alapból kitalálni és szükségesnek érzi a saját jókedve végett. Más alap dolgokat rendezem.
Huhhh apa a meccs rohadt ritka szar volt. Borsó is majdnem bealudt, mi meg Csucsz-val lefaroltunk a harmadik negyed végén. Igazság szerint annyit sem ért meg... csak a társaság.
Szombaton én ott leszek, átgurulok. Azé küldjek mailetot?
Sziasztok!
Remélem jó volt a meccs tegnap, egy pár percet félálomban még én is néztem. Igaz nem sok fogalmam volt, hogy miért is szaladgálnak ennyian a pályán... pedig figyeltem azt is, hogy a passz vajon 'complete' vagy sem.
Tegnapi felvetésem publikusan is megteszem:
Szombat koradélután szervezek egy laza kerti sütögetést motoros barátaimnak Vecsésen.
Erre szeretettel várom a Z-s csapatot!
Megjelenés elsősorban motorral! Időjárásról már gondoskodtam, elvileg rendben lesz.
A részletek és részvételi szándék jelzése végett küldjetek egy mailt: tom@eniac.hu -ra, hogy tudjam 10 vagy 1000 főre számítsak...
Kaját, piát biztosítom a jó társaság Rajtatok múlik!
Tamás
Nah mind1.Szóval amit nem sikerült 1 órája....Hogy aludtál, hogy vagy?