Nem tudom, bár FIGU-nak lehet, hogy jobb lenne az Annahegyi pihenőnél találkozni (McDonalds). Mi is mehetünk oda ha gondoljátok. Merre akarunk menni Esztergomba?
ezzel en is igy vagyok, de azert az nem baj, ha penzugyileg rendben van az ember. akkor tud mas, fontosabb dolgokra is kello idot es energiat forditani. akkor torheted a fejed, hogy mit szeretnel maskent csinalni.
tenyleg nem hangzik valami lelkesitoen azert fel a fejjel, vegul csak elfogynak azok a kuponok es legalabb bevetel lesz, hamar az ittas ugyfelek meg is maradnak
Nem erről van szó. Nagyjából már egyenesben vagyok. Nem közvetlen fáradtság van rajtam, hanem motivációm nincs. Azért képzeld magad elé a szitut, hogy monnyuk 21:20-kor csörög a telefon, összekapod magad, elindulsz, mész kb 300 km-t az éjszakában, rohanva, hazaérsz reggel 5 körül, és mindezt úgy csináljuk most Petivel, hogy rohadt sok még a donpepe-s kupon, tehát bevétel az szinte nulla...
ki jon a shell-kuthoz? FIGU? Knapet? a tobbiekkel csak a Bazilikanal talalkozunk?
mikor indulunk? es honnan? meg motort kene mosnom, a kabatomat sem artana lepucolni ...
Robis, tooook jo kis video lett
a gép forog, az alkotó pihen.
hamarosan feltöltöm.
vagy a te apad nem az en apam bar o is mindig ilyeneket mondd