Viccen kívül... autón csináltam, csináltattam már ilyet, de ezek a srácok varázslók... 600 ccm-es motor blokkból hoznak ki 20 % plusz teljesítményt, tartós használat mellett...
Hát lehet, hogy egyszerűbb egy márkaszervizben megkérni, hogy tegyék fel, biztos ami tuti. Mármint a garancia miatt. Amúgy pedig ha egyszerre csak az egyik oldalt csavarod ki akkor elvileg nem fog semmi sem elmozdulni. Szerintem.
teletoltod olajjal
ennel komolyabban: hivd fel szerintem KingMidast, O valoszinuleg tudja a valaszt. motorszervize van es az adatlapjan biztos ott az elerhetosege
Szereny nemPerverz velemenyem szerint egyszerre max 1 csavart szedj ki, es kozben tamaszd ala a blokkot, kulonben megfeszulnek a tobbi csavarok es akkor adnom kell neked helyette masikat
Sziasztok Perverzek,és nem Perverzek!
Vettem a kicsi Z-re Puig bukógombát,és a felfogatása a motortartó segédkeretre történik 2db csavarral.Kérdésem hogy ha a két csavart kicsavarom akkor a keret elengedi a motort,ne ez így valami baja a gépnek ha mindkét csavart kiveszem,és a motor megbillen!?A gari miatt nem gáz ha én szedem szét a gépet!?
MIT KELL CSNALNI?
Segitseg!
Ez a motorblokk is azt kezte csinalni mint a masik.
Menet kozben elejtette az olajat a szelep, es nem veszi fel.
Alapjaratban nem hallatszik, de 2000nel mar kecetel a szelep.
Vajon levego kerult oda valahova? es ha igen akkor mi a tehendo?
En mar leengedtem az olajat, par masodpercig jarattam aztan vissza az olajat, de semmi.
Beengedtem egy oldalon motorfekkel, gyujtas nelkul, de semmi.
ennel komolyabban: hivd fel szerintem KingMidast, O valoszinuleg tudja a valaszt. motorszervize van es az adatlapjan biztos ott az elerhetosege
Egyszeruen nem veszi fel a szelep az olajat.
Ha levego kerul a rendszerbe azt, hogyan kell kiuzni?
Vajon mi a bűbánatos fene lehet az oka? Igazi rejtély...
Vettem a kicsi Z-re Puig bukógombát,és a felfogatása a motortartó segédkeretre történik 2db csavarral.Kérdésem hogy ha a két csavart kicsavarom akkor a keret elengedi a motort,ne ez így valami baja a gépnek ha mindkét csavart kiveszem,és a motor megbillen!?A gari miatt nem gáz ha én szedem szét a gépet!?
csak mikor nem olvassa az illető a fórumot 1 napig és mikor hozzákezd 1 oldal után elmegy a kedve a dologtól, a sok nem ide tartozó téma miatt
no de mind1, asszem más is szóvátette már azt is lehurrogtátok
pont
Segitseg!
Ez a motorblokk is azt kezte csinalni mint a masik.
Menet kozben elejtette az olajat a szelep, es nem veszi fel.
Alapjaratban nem hallatszik, de 2000nel mar kecetel a szelep.
Vajon levego kerult oda valahova? es ha igen akkor mi a tehendo?
En mar leengedtem az olajat, par masodpercig jarattam aztan vissza az olajat, de semmi.
Beengedtem egy oldalon motorfekkel, gyujtas nelkul, de semmi.
MIT KELL CSINALNI?
nem kiváncsi senki oldalakon kersztül olvasni a hülyeségeket PONT
Ja persze, főtengelyszimering...