a szokasos uveges, rezzenestelen tekintettel neztel semmi szokatlant nem fedeztem fel benne illteve csak az aggodast, hogy megis miert nem figyel az a kotenyes ember
Én 16:30-kor végzek. Ha knapetot felvesszük, akkor vele jó lenne a nuláson a shell kítnál találkozni, nehogy elkallódjon. Mi meg találkozhatnánk Miklóson a postával szemben a templomnál .
A 6-oson hazafelé a nullásig marha nagy volt a dugó
persze nem annak aki használja a Z 750-es motorkerékpárját
életemben 1 szer voltam akkora dugóban motorral h alig tudtam kikeveredni belőle ,
amikor augusztus 20-án az alsó rakparton maradtam véletlen motorral
FIGU
nagyon kedves vagy, koszonom szepen
ize! holnap remenyeim szerint 4re kierek Szhalomra a motorert, uh idoben tudunk majd talalkozni is. holnap megduma a pontos helyet es idopontot?
az auto hatuljaban van MINDEN motoros goncom, de akkor hol hagytam volna a kocsit?
es amugyis szepkislanynak alcaztam ma magam, uh ebben a szerelesben keptelenseg lett volna motorra varazsolni magam
ha esetleg valahogy holnap veletlenul szoba kerulne a gyerek-tema, amire ugye szinte egyaltalan SEMMI esely, akkor csak emlitsd meg a jaroka-pelus-Orsi szavakat, aztan elmeselem, hogyan kell nagyon csondben az elsogyerekes szuloknek elvenni a kedvet a tovabbi kolykok vilagrahozatalatol
persze nem annak aki használja a Z 750-es motorkerékpárját
életemben 1 szer voltam akkora dugóban motorral h alig tudtam kikeveredni belőle ,
amikor augusztus 20-án az alsó rakparton maradtam véletlen motorral
FIGU
ize! holnap remenyeim szerint 4re kierek Szhalomra a motorert, uh idoben tudunk majd talalkozni is. holnap megduma a pontos helyet es idopontot?
es amugyis szepkislanynak alcaztam ma magam, uh ebben a szerelesben keptelenseg lett volna motorra varazsolni magam
kesz vicc, hogy ekkora kiterovel kellett hazajonnom
szelepemelo himbilimbi mar volt
gyújtókábel
Szelepemelőhimba volt már?
Hogy fogsz ma gyűjteni? Most komolyan...
Fokozatjelző
nezd meg milyen cuki voltam picinek
gyetyapipa
vezerműlánc!
at lehetne keresztelni a forumot esetleg baba-papa vagy esetleg motoros apukak forumra?
FIGU