Szivem egyetlen ifju viragszala!
lejjebb nem lattad? szerda, érdi JET-kut, az időpont még kérdés. én legkorábban 5re tudok ott lenni, HA minden osszejon, uh inkabb fel 6.
szevasz!
huncutkodasrol szo sem volt legjobb esetben viszek bikinit a borruha alatt es megfurdok, ha jo lesz az ido de fagyizni kotelezo!
Érd - Jet-kút megfelel mindenkinek?
Na neeeem a huncutságra gondoltam
csak a versenyre, h nem féltek e bevenni mást is
Hát igen AgentZ-nek nem biztos h jó az időpont, sőt szerintem biztos nem az érthető
Mi a terv merre akartok találkozni ?
FIGU
Hali!
Miért lenne magán jellegű? Ha az lenne, nem itt beszélnénk meg. Amúgy totálisan adhoc, mint láthatod. Z ügynök ma vitte haza a családot a kórházból, nem tudom, hogy a szerda neki begyere-e, de ezt majd ő megmondja. Most viszont megyek még egy kört...
Jó estét lányok, fiúk!
Knapet, Borso ha nem túl magán jellegű a verseny , szívesen beszállnék .
Ha jól értem szerda 17-17.30 és Bp-Velence érdekelne a dolog , nagyon is .
Z ügynök nem érdekelt véletlen ?
FIGU
a tankon ucsorgest is megmutathatod valamelyik nap, ha eppen idoben elszabadulok es kitekerek a jarganyomert a magangarazsomba a velencei toig meg vissza csak utolerlek valahol max megvarhatsz a fagyisnal
az, hogy hangoskodsz es mindenki fejvesztve menekul a zahszennyezes elol, meg nem jelent semmit autoval meg te sem tudnal kovetni engem, ha hasznalom a Z750 tipusu motorkerekparomat
izles nelkuli? hat ez nem valami hizelgo mi baj az izleseddel?
A kipuffogót már megmutattam, nem emlékszel? Mivel nem nagyon használod a Kawasaki Z750-es motorod ezért amikor én megyek a Kawasaki Z750-es motormmal, nem tudsz autóval követni... szerintem...
Autós fórumon már megkaptam többször, hogy ízlés nélküli ember vagyok... de azt legalább stílusosan teszem... érted?
El tudok menni A-ból B-be, viszonylag stílusosan... igen, nem gyorsan, csak stílusosan. Merthogy a stílus maga az ember... ja és hangosan. De, hogy tökéletesen... gyorsan is csak egyenesen tudok menni...
IMADOM
harman mentunk lanyok, es nem tudtuk eldonteni, h enekeljunk, nevessunk, vagy sirjunk kb miota kijottunk mindharman mosolygunk a csaladom osszes tagjat elzavartam moziba a zenet mar megszereztem, de kell a film is, mert ennek meg KELL lennie itthon
amugyis annyita imadnivaloan csodaszep es vidam es boldog a mai nap, hogy mindjart kibujok a borombol
Egyébként én se gondoltam, de tényleg... A szomszédaim lassan teljesen kikészülnek, mert persze sose vagyok otthon amikor a postás jön, és rájuk sózza a dobozaimat... Minden nap valaki másra...
Ma mentem a városban a Kawasaki Z750 típusú 2007-es évjáratú, mini indexes, fekete motorkerékpárommal... és jó volt. Kezdek ráérezni az egykerekezésre... vagy a motor lesz egyre erősebb, vagy én fogyok, de egyre többször felkapkodja...
lejjebb nem lattad? szerda, érdi JET-kut, az időpont még kérdés. én legkorábban 5re tudok ott lenni, HA minden osszejon, uh inkabb fel 6.