Figu!
Az a rodeó az ugyanaz a rodeó amiről ide linkeltem is képet. Én az amerikai autós fórumról értesültem, oda rakták be a plakátot a szervezők. Az én amarikei autóm per pillanat nem járóképs, ettől függetlenül vasárnap kimegyek a családdal. Fiaim imádják a lovakat, engem is érdekel. Borsó is jön. Meg persze akinek van még kedve.
WOAH! akkor te is jossz? dejoooo
legyszives legalabb minden otodik hozzaszolasban megemliteni hogy motor, kawasaki vagy Z a bekesseg kedveert
jah! a Masik forumba csak akkor nezz be, ha a gyereket kizartad a szopbabol
Sima ügy
én mondjuk 195cm vagyok
és pár évig kick boxoltam nem megy már ugyan a spárga de ennyi még igen
és nem túl nagy csak 8 liter (azeleje 18 a vége 10 centi magas)
Borso a második gyereken már túl vagyok, és természetesen SÖRT
időközben már 3 nál járok
Knapet a haverom hívott Gödre valami rodeóra ez ugyan az amiről te beszéltél
FIGU
Figyu. Lehet, hogy leeresztettek. Volt egy csomó alkalom amikor tényleg jófejek voltak, autómat tárolták hetekig, megcsináltak olyan hibát is amit máshol nem tudtak, de az amerikaihoz nem értenek, na. Tegnap éjszaka is vittük, nincs vele semmi gondom, de amerika az neki fehér folt. A szerelőivel együtt. Kiderült, hogy a váltó nem jól volt bekötve ezért nem váltott feljebb, illetve két vákumcső volt rossz. A motor monnyuk ki-be-szét-össze... nagy gázt nem találtak de aszongya az igazi hozzáértő, hogy mivel sz utóbbi hónapokban 5x volt olajcsere a benzines olaj miatt ezért inkább szedjük szét. Meg aztán így egy kicsit lehetett izmosítani...
Csak itt, csak neked megsúgom, hogy a faszt vót direkt, de ha más kérdezi akkor így akartam... mint amikor az Oldson fennakadt a gázbovden a westend parkolóházban...
es ez NEM az en tudatalattim