Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek kell szerelési könyv nektek?
Köszi sanyi a "védelmet"
Úgylátszik én vagyok itt a Z-sek között a legkisebb (korban) de termetre biztosan megfelelek
Üdv Ricsi

Teljes szerelési útmutatóm van ha érdekel... angolul...

link
Borsoka nekem is 18 évesen volt meg a korlátlan! Ez így megy ha 16 évesen megvan az A1 két évig :)
megyek "főnök" megyek azért majd néha benézek
ha sikerül kedden akkor utánna szorgalmi időszakban csak itt fogok lógni a nyakatokon
oké "Mama" tanulok csak bekukkantottam már megyek is
dr.pacman
itt mindenki kíváncsi mindenre, írj nyugodtan aki nem kíváncsi rá nem olvassa el legfeljebb
Szia Bagelo!
a z utassal is elég jól használható, észreveszi ha ül hátul valaki, és a kanyarokban is kicsit visszább kell venni, de a motor szerintem elég jól meggyürközik a plusz kilókkal és megváltozott súlyponttal! viszont az utasodnak nem lesz olyan kényelmes, nekem eddig majdnem mindenki panaszkodott rá, akit kicsit hosszabb távon vittem, elég gubbasztos hátul!

Ricsi 750!
ha kell nekem van egy eladó eredeti z750 használati útmutatóm, az előző z-ből csak ennyi maradt, ha kell itt megtalálsz és majd valahogy megegyezünk!

Janika!
irány vissza tanulni!!!!
Sziasztok!

Valaki Tudna segíteni, hogy z750hez milyen oldalról lehetne használati útmutatót letölteni?

Előre is kösz a segítségért!
Szia Bagelo!

Mire vagy kivancsi? 14E km tapasztalatat elmondhatom neked, de adj mail cimet nem biztos hogy mindenkit erdekel.

dr.pacman
Janika, figyellek!
tanuljal rendesen
szevasztok!
elösször is gondoltam megosztom veletek az örömhírt. nagyon sok gondolkodás után megszületett a döntés, miszerint mára már biztossá vált, hogy amint tudok egy z750 nyergébe ülök. a határozott döntés ellenére még azért vannak kérdéseim, most nagy hirtelen este fél 12 kor miután sikerült átrágni magam a cirka 30 oldalon amit már sikeresen beírtatok a topicba, csupán annyi lenne: milyen is a zé utassal? elég fontos lenne nekem mivel sokat motorozom a barátnőmmel. örülnék ha megosztanátok a tapasztalataitokat. előrre is köszi ígérem legközelebb rövidebb leszek
Sosem a csapathoz kell igazítani a tempódat, hanem saját magadhoz!
Ha az előtted levőt követed, és ő hibázik, nagy valószínűséggel te sem fogod tudni kivédeni.
Inkább maradj le, de érj oda! Úgyis meg fognak várni.
Én is a lassabb motorosokhoz tartozom, de még nem is dobtam el vasat...
Ok és köszi! Lessz rá mód, hogy lásd hogyan motorozok, ha nyáron tudnánk szervezni egy Z-s találkozót, de csak akkor fogod majd látni, hogy hogyan motorozok ha nem veszed el a kúlcsot és dobod a csatornába Én nem az a tipus vagyok aki vagizik folyton sőtt, talán én vagyok az akit mindíg rángatnak a rosszba és a gépet is féltem, meg természetesen magamat is. Én mindíg a csapathoz igazodom, és sosem diktálom a tempót
Ebben en is eleg biztos vagyok, holott sose vezettem ilyesmit.
En eleg sok embert ismerek, akik meg fiatalok agyilag a nagymotorhoz es az nem zavar, ha a sajat eletukkel jatszanak, de ha vaganykodasbol olyasmit csinalnak, amivel mondjuk az en epsegem is veszelybe kerul, akkor siman elveszem a kulcsot es bedobom a szennyvizcsatornaba. Vagy ha azt nem, de motorral nem megyek vele sehova. Van rossz tapasztalatom, amikor egy fiatalember nem ismeri sem a maga, sem a motor kepessegeit es tudasat...
Remelem te nem ilyen vagy, de akkoris oka van ennek a korhatarnak... Teny, hulyeseg ellen ez sem ved meg, de igenis fel kell noni egy ekkora motorhoz!
Csak esszel kozlekedj es ne legyen semmi bajod!!!
Ezt most miért írod? Egy 30 éve motorozó tapasztaltabb motoros is elcsaphat valakit, akar egész véletlenül is! Nekem meg erről ez a véleményem! Énsem tegnap óta motorozok, de nem is olyan régóta, de nekem akárki mondhat bármit, nekem akkor is könnyebb/kezelhetőbb és biztonságosabb egy ilyet vezetni mint pl.: egy 2T 125-öst! És ezt már tapasztalatból mondhatom!
ez engem nem nagyon erdekel es mast sem fog, ha elcsapsz valakit, akar egesz veletlenul is!
Jajj, most kikapok
Hát igazából még nincs most tavasszal csinálom meg a nagy A-t vagy az Akor. még nem tudni melyik jön össze!
Ha csak Akor.-lessz meg, természetesen felkészültem arra is ---.::KLIKK::. 682 és 673-as hozzászólásomnál érthetővé válik
ez van de lesz ez még igy se
ma pihi mert nagyon elfáradtam agyilag, de holnaptól megint csak kémia , de azért majd néha benézek ide hozzátok
Na majd te is kapol!
neked hogfy lehet ekkora motorra jogositvanyod, amikor csak 18 eves vagy????? HE???
sajnálom, de jövő hétre majd átlátod, de addig se motor, se nők, se számítógép!!!
majd kijavítod
Jajj de szigorú a "mama"!
nagyon buszke vagy magadra, de majd elveszem a kedved a mulatsagtol!
jajjjjj
Hat... edes fiam....

na mindegy, a jovo hetig elveszem a motor kulcsat es bezarlak a szobadba!