ami 8-10 ezret elgurul ezeken a motorokon, az szar guma. azaz sportos használatra.
persze túrára nagyon jó lehet, de akkor a gumi feliratban ne sport, meg gp megjelölések legyenek...
Nem tudom...
en elmegyek az egyik ismerosomhoz es adnak VALAMIT... Igazabol hasznalat kerdese. A metzeler rennsport nagyon jo volt utcara, de sose figyeltem igazan, hogy melyikkel, hogy megy.
Új Z750 csak 106le??? Viszont 3Nm-el több nyomaték... Vélemény???:-))))
Mit szól hozzá a família....
Borsóka!
Te milyen gumát ajánlanál Z750-re? Gondolom párat már elkoptattál a ringen.... Mondjuk azért olyanra gondolok ami egy 8-10ezret elgurulgat...
a balesetem után én is mindent a nyakukba akartam volna varrni, de velem nem volt ilyen rendes a fickó, nem is tudom miért...
ezek után be kellett vetnem a jogi tudásom, és bírósággal ijesztgetni őket
a szomszed hazbol kiszakadt egy uvegtabla, nemi teglaval tarkitva.
behorpadt a teteje
de nem csak velem volt ilyen a kollegamnak nagyobb a kara, neki meg a hangyaf...nyi barmit is felvette karnak. a legkisebb vackokra meg a polirozast is felirta
kivancsi vagyok, en mit tudok kihozni ebbol ...
Haha, kint volt a karszakero
szegeny kiautomat majd legkozelebb veszo kukker ala, de hihetetlen simlis a pasi lassan, tagoltan elmagyarazta, hogy MINDEN ELEMET VIZSGALJAK MEG ALAPOSAN!!!
es inkabb kerjek kifizetest!!! o meg majd jol ikszel, ahol csak lehet
Neeeeeem
kihevertem a mult heti letargia egy reszet es kezdem jobban erezni magam!
foztem mindenfele finomsagot a hetvegen, megyek edzeni, szep az elet
persze túrára nagyon jó lehet, de akkor a gumi feliratban ne sport, meg gp megjelölések legyenek...