nem is olvasom el, mert en maskent hasznalom...
lany vagyok, nem kergetem annyira, masreszt ugyis tudom, hogy a Z a legjobb/legszebb/legkenyelmesebb/stb. nem tudnak meggyozni masrol
meg csak fajditom a szivem, hogy az enyem ilyen "oreg" mar
akkor a mocidnak nagyon jó helye van
h viselkedett a pályagumi?
láttad már a januári superbiket, 2006 naked bike teszt van benne, de sztem elég f....k a tesztelők
sziasztok!
én is gurultam egyet, először nem igazán volt kedvem(itt nagyon fújt a szél), de amikor megjelent 2 barátom, és finom leszabályzással "becsengettek", akkor belémbújt a kis ördög, kb 5 perc múlva már a motort melegítettem...
a motor anyumnal all a futott garazsban, csodas dolga van, folyton simogatja
a ruhamat is kint hagytam,mert hatha megint elkap az orulet es menni KELL! probaltam lebeszelni magamat ma, mert palyagumi van rajta es nem szeretnem ujra osszecsukni szegenyt, de aztan gyozott az erzelem es a napsutes
a gumi meg tok hideg volt masfel ora utan is
Nekem azert nem artott egy forro furdo! Majdnem lefagyott a kezem...
Viszont allitolag egesz sokaig ilyen ido lesz, ugyhogy tobbet latogatom a motorkat
Jó volt nagyon, 8°C volt hála a szél is megszünt teljesen.
Sajnos volt egy baleset is Szolnoknál, egy motoros de már akkor mikor odaértünk végeztek a helyszíneléssel és nem tudtunk meg semmit.
jezus!
en majdnem rafagytam a motorra
masfel ora pont eleg volt a fagyoskodasbol. foleg, hogy legalabb negyszer akartak elutni. pedig nem is szlalomoztam az autok kozott
5 évig albérletben laktam pesten, tudom miről beszélsz. amúgy tavasszal akarok költözni, csak lesz egy kis munka a lakással ahova költözök, és magam akarom megcsinálni a legtöbb dolgot
koltozz sajat lakasba
abban az a csodalatos, hogy senki nem csinal meg helyetted semmit viszont atjonnek a haverjaid, akik nem pakolnak el maguk utan. igy nem olyan nehez otthagyni a gepet!
meg aztan fozheted magadnak az ebedet es nem anyu csinalja
lany vagyok, nem kergetem annyira, masreszt ugyis tudom, hogy a Z a legjobb/legszebb/legkenyelmesebb/stb. nem tudnak meggyozni masrol
meg csak fajditom a szivem, hogy az enyem ilyen "oreg" mar