sajnos a hátsó sárvédőm feladta a tegnapi nap folyamán a küzdelmet így szeretnék egy másikat vásárolni. Nem tudom lehet valakinek van otthon elfekvőbe az ne tartsa magába megvenném :) Kawasakiéknál elég jó kedvezményem van rákérdeztem hogy mibe fájna de a sírás kerülgetett a szám hallatán.... tehát a használt kopottas is megtenné.
ja 2008 as z750 re kellene de ha van hasidomod, kipufogód esetleg üléspúp az is érdekelne :)
sziasztok! sikerült vennem egy Z 750- 2008-as 9900km-el csak sajnos itthon vettem észre hogy a kuplungnak vagy egy kis kerregő hangja,ha behúzom akkor elcsendesül,annyira éppen nem zavaró nem tudom érdemes-e vele foglalkozni vagy vigyem szervízbe?
Sziasztok!
2013-as Z 1000-re vettem sportkipufogót. A pillangószelep bowdenjeit lekötöttem. Illetve csak az egyiket, mert a kis motor az ülés alatt az egyik állásban ragadt és így a másik bowdent nem is tudom kiakasztani, valamint a kis motor nem tér vissza az eredeti állásába. A műszerfalon pedig jelez az FI led.
Van valami ötletetek?
Lehet így biztonságosan használni a motort?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
2004-es Z750-hez keresek eladó hátsó doboztartót platnival, dobozzal.
Akinek van, esetleg vásárlásban tudna segíteni, kérem írjon!
Köszönöm.
mosi mosi :)
annyi lett, hogy van egy alumínium láncvédő, na ez a hideg zsíroldótól helyenként foltos lett..
gondolom az nem gyári alkatrész, majd felpolírozom, remélem lehet.
hideg zsíroldó autó felnin nagyon bevált, előző motoron is minden kis koszt leszedett, gyönyörű lesz a felni.
Sziasztok! Láttam már előző beszélgetésekben, hogy hajlamosak a Z-k leömlői körbe repedni és ez engem is utol ért. Érdeklődnék, hogy fel lehet-e rakni valamelyik más típus leömlőjét, amiben nincs katalizátor? Köszi!
sajnos a hátsó sárvédőm feladta a tegnapi nap folyamán a küzdelmet így szeretnék egy másikat vásárolni. Nem tudom lehet valakinek van otthon elfekvőbe az ne tartsa magába megvenném :) Kawasakiéknál elég jó kedvezményem van rákérdeztem hogy mibe fájna de a sírás kerülgetett a szám hallatán.... tehát a használt kopottas is megtenné.
ja 2008 as z750 re kellene de ha van hasidomod, kipufogód esetleg üléspúp az is érdekelne :)
Köszi.
Tomi.