elkezdtem,de amikor felvettek ide, nem engedtek el suliba, így halasztanom kell.
amúgy havonta egyszer azért felszoktam járni pestre, hiányoznak a barátok és a nyüzsgés. mi a családi vállalkozásban dolgozunk vassal, úgyhogy tőlem sem áll távol a dolog.
en kotoelemekkel kereskedek, en vagyok a kisfonok
tudod, csavar, anya, alatet, ilyesmik. nem mindig izgalmas, de vannak szep reszei is. mi nagykereskedes vagyunk, akik alkatreszgyartokkal is tartanak kapcsolatot. marmint a nemet anyaceg.
mostmar tudom, mibol van osszerakva a motor
behajto? az miert lenne gaz? munka, gondolom kapsz erte penzt is majd lesz masik!
mennyi idonkent kell feljonnod a suliba?
hát nem éppen a legjobb munkakörben vagyok. az illeték hivatalban vagyok behajtó, de ez csak átmeneti, amíg el nem végzek egy másik sulit, felvettek másoddiplomára gödöllőre gépészmérnöknek
nem irigylem anyukadat:)
apu vett maganak egy motort, erte aggodik a baratnoje. kb ugy jart, mint en tinikoromban: fel kell hivnia, ha megerkezik oda, ahova indult
mivel foglalkozol, ha nem motorozol?
apukámmal nekem sincs gond. volt olyan hogy amikor hazaértem a benzinkútról, elkérte a gépet, h kiugorjon egy barátjához(kb 2 km), ehhez képest amikor visszaért, 150km-t mutatott az óra. tesómmal mindketten motorozunk, úgyhogy anyukám sztereóban aggódik értünk
nekem ilyen szempontbol mazlim van, mert a szuleim imadjak a motorokat.
persze feltenek, de hat nem tiltjak, az ugyse segit. inkabb neha megkerdezik, hogy mire lenne szuksegem nekem meg a nagyim is motorozott, kep is van rola
apam a palyamotoros kepeket mutogatja az ismeroseinek!
nekem a legnagyobb gondom az volt a 636-ossal, hogy a fejem a fejidom felé lógótt. japánokra tervezték, nem 190 cm-es emberekre... pedig a legszebb burkolt motor! szerintem...
azóta szakítottunk, de ez hosszú történet(inkább brazil szapppanopera )
apukám nekem is kijött a balesethez, még épp a mentőben voltam...
anyukámnak nem akartuk a teljes igazat megmondani, csak annyit hogy elcsusztunk, de ő meg megkereste a roncsot... azóta állandóan aggódik
mentem 636tal a tavasszal es nagyon tetszett.
gondoltam ra, hogy lecserelem a Z-t, hiszen az nem igazi palyamotor. de aztan rajottem, hogy ugyse lesz belolem sose versenyzo
én először vaciláltam, hogy 636ost vagy z-t vegyek, de miután kipróbáltam mindkettőt egyértelmű volt a döntés. mindig is jobban tetszettek a naked bikeok
persze apu engem is vitt az etz hatuljan es nagyon menonek ereztem magam, hogy hatul kapaszkodtam es nem apuba. szegeny szuleim teljesen kivannak, foleg, hogy amikor osszecsattantam a swifttel, apu jott utanam es latta ahogy a foldon fekszem felig eszmeletlenul.
ezt nem kivanom senkinek
egy gs500 volt az elso.
es nagyon feltem, hogy 100ccmmel nagyobb, mint amit kigondoltam magamnak:D aztan sikerult az elso 40 meter, ugyhogy megvettem. ez meg a jogsi elott volt egy hettel. mentunk azonnal 350 km-et aztan egy fel szezont megvolt az, ket eve tavasszal meg elcsereltem erre.
akkor mar fel volt kopasztva a hatulja, bementem a boltba es beleszerettem
Apukám nagy motoros volt. amatör versenyt nyert. a p21-esével megjárta a bolgár tengerpartot, de amikor jöttem én eladta a p21-t, és vett egy simsont, amit soha nem használt. kb 13 évesen elővettem, kipofoztam, aztán szépen jöttek a lépcsőfokok: etz250, bandit400, piros kawa, és aztán a mostani szépségem. nekem is Ő a nagy szerelem!
nekem sose volt ilyen motorom...
neha kicsit szegyelem magam, hogy kimaradtak ezek a lepcsok. bar a lanyok nagy resze a pasija moge ul fel eloszor es nem a haverok miatt kezd el motorozni.
te hogy indultal neki?
megkérdezhetem hogy miért vagy Borsoka?