Hat viccet felreteve, ha valaki erez magaban egy parszaz kilometeres kanyarhoz eleg ambiciot, akkor velem tarthat, en orulnek neki! Par ora alatt szoktam lenyomni, kb 5000 kanyar, a nagyjat jol ismerem. Csak a tiszta reszeken veszem sietosre - azaz ahol nincs forgalom, igy eltart par orat. Semmi nezelodes, semmi csomag, semmi fenykepzes, csak motorozas ezerrel. Mivel kornyekbeli vagyok es megtehetem, termeszetesen a pilisnyereggel kezdem es fejezem be, ott meg van parszaz kanyar elfekvoben! A z-vel nagyon elveztem tavaj. Meglatjuk a Ninja mit tud Selmecbanya kornyeken! Amennyire eddig sikerul kiismernem nem fogok csalodni...
Ertem en, de muszaj volt beszloni! Nalam ugy van, hogy rendre akkor kivanom meg a furdest a banyatonal, amikor hazaerek a felvideki kanyarvadaszatrol. Olyankor rendszerint nincs nalam furdogatya. Egyreszt mert a kanyarvadaszathoz nem kell - hogy Zrider szavaival eljek: nem szoktam becsokizni a kanyaroktol (egyebkent is inkabb pelenka kellene) - masreszt ha mar az ember megvillantja a testet, akkor miert pont az legyen elfedve, amire egyebkent is a leginkabb kivancsi mindenki! Mar varom is, hogy valaki megkerdezi: "mi tortent a pocsoddel, haver?"
Hali Cápa!
Babona 1 szer három csaj letépte, és kénytelen vótam puccéran fürödni .
Mire jöttek a poliszok, hogy tilos a fegyverviselés és ha még 1 szer meglóbálom elveszik .
Gyorsan akartam írni a lényeg 2 fürdő gatyó=1 fürdő g, meg 2-3 gatya ha úgy tetszik, azé kell kettő
mer az 1-ik általában "mosásba" van, + a fürdő gatyát max a csajoknál hagyom, de a simát ha nincs kedvem mosni /másnaposan/ kidobom a f@szba , és már több túrát befejeztem alsó gatya nélkül
ami nem gáz csak ha e-felejted és gyorsan rántod fö a zipzárat , azta fak .
Csá FIGU
Coro z!
Nakem 2006-os a kis Z , de sajnos nincs vészvillogó .
Ja mos jut eszembe, valaki írta a fokozat kijelzőt .
Biztos azé van mer őskövület vagyok, de sose volt, és a büdös életbe nem is költök rá h legyen .
Utoljára az első 6 sebességes mocimnál vagy 15 éve keveredtem bele a sebességekbe,
mint pók a házicérnába .
/Különben a fordulat-sebesség arány adja magát hányasba vagy, és nem is kell számolgatni./
A vicc az hogy a műszerfalon igazándibu főleg a víz /esetleg olaj, ha van/ hőfokot nézem.
Fordulat számot hallja az ember, a sebességet sose az óra alapján választom ennyi!
Hali FIGU
Csuti!
Most nézem a lapodon, nem 600-as, hanem 1100-es /mivel valószínü don huané? /.
Mentségem legyen csak a farát láttam , a "szügyét" nem .
Nagyn önfeláldozó, h a kedvedé öszvért csinált , egy paripából .
Üdv FIGU
Jó reggelt Csutka!
Ej - ej ti nök, majdnem meg sajnáltalak, "jaj-jaj mennyi cucot visz szegény"
első blikre aszittem a te zizid /tudom az zöld/, de nem , még csak nem is zizi ,
hanem egy sovány kis vézna ZZR-600-as /a hátsója alapján/ .
Remélem nem jöttem ki a gyakorlatból, és jól gondolom .
Másfél éves cucolást motorra , azt má nem .
Helló FIGU
Mentségemre szóljon, hogy bár nem Grönlandra, hanem Németországba mentem, de nem 2 hétre, hanem másfél évre... Úgyhogy a motor teljes felszerelésén kívül jött az egész háztartás is. Fantasztikus, mennyi minden elfér egy zizin...
Drága aranyos Csutka!
Én nem viszek smink készletet valószínű ezé férek 1 hátizsákba .
Bocs, bocs de bakker ennyi cuccal neki indulnék kalkottának, de még grönland nak is .
A teljesség igénye nélkül snel-be összeírom az én cuccomat 1-2 hetes túrára: 3x3-as vízhatlan ponyva,
USA vizhatlan katonai hálózsák, 1 farmer, Bering nadrág termobélés nélkül, eső dzseki, 1 rövid gatya,
3-4 poló, 1 vékony de meleg polár, 2 fürdő gatya, 3-4 zokni, 1 törölköző, 1 papucs, 1 mokaszin /cipő/, persze motoros bőrjacki, csizma, protektor ing, kesztyü, sisak.
Fokefe, fogkrém, tusfürdő, kanálgép, + KÉS, 0,5 literes fém bögre nagyából ennyi, és ez nem csak a poggyász hanem cuzámmen minden.
Megelőzőm a kérdést, ha valami szennyes /gatya,zokni, stb/induláskor kimosom, a hátsó ülésre pókozom a ponyvát, hálózsákot és a vizes cuccot a gumipók alá teszem 20 km és száraz. például
Csá FIGU
Na, ezt próbáld meg egy hátizsákba belepakolni... Ebben az esetben ráadásul a 2 főből álló társaság hölgytagja (én) a cuccának mondjuk úgy "egy jelentős" részét maga viszi, sőt továbbmegyek, őt magát se kellett vinni... Na jó, a lábos már igazán nem fért fel sehova se... Csak tudnám, hogy a sátrat mi a szösznek vittük...
Estét mindenkinek!
Nehéz követni a témákat 1 nap távlatából .
Tehát röviden: Kipuf egyértelműen f@szább 1 sport dob hangja, és nem csak a feltünés miatt ,
hanem azé mert engem már mentett meg csúnya gázolástól /nem láttak, de még is megadták az elsőbbséget mert hallották h jövök/.
Tanktáska: én nem szeretem , jól megpakolva megváltoztatja a moci sújpontját, minden tankolás le föl, megállok valahol le vagy figyelni mint Móricka a nagymamát a kerti budin, NEMÁ, van 1 fasza hátizsákom /italtartós, kis cső a válpánton tuti/.
GPS-ről már írtam: hosszú évek alatt mindent megtaláltam amit akartam, + 1 jó hangulatú motoros találkozón még 1 kügyü amire vogyázni kell , és különben is identitás zavara lenne a kormányon: "vajon papír sárkány vagyok, vagy nem ?"
Csá FIGU
Sziasztok Zések! Segítsetek! Szeretnék bukógombát a paripámra ( 750, 2007 ). A gyári motiválna leginkább, de sajna még nincs cikkszáma, így nem is rendelhető. Ráadásul nem is tudják megmondani a miskolci Kawasakiban, hogy mikor lesz rendelhető. Tudtok valami frankó alternatívát? Sajna én tavaly nyáron megtapasztaltam, hogy mennyire sérülékeny a motor gomba nélkül és nem szeretném újra kitenni magam annak a tortúrának, ami a biztosítójárás során ért.
Az pl kifejezetten tetszik, hogy exponenciálisan hangosodik... amolyan hangrobbanás effekt... Bár a "pipát" még nem vettem ki, de eccer úgy is kipróbálom. Már így is 9-10 ezer fölöttről motorfékezve finomakat durrog...
Babona 1 szer három csaj letépte, és kénytelen vótam puccéran fürödni .
Mire jöttek a poliszok, hogy tilos a fegyverviselés és ha még 1 szer meglóbálom elveszik .
Gyorsan akartam írni a lényeg 2 fürdő gatyó=1 fürdő g, meg 2-3 gatya ha úgy tetszik, azé kell kettő
mer az 1-ik általában "mosásba" van, + a fürdő gatyát max a csajoknál hagyom, de a simát ha nincs kedvem mosni /másnaposan/ kidobom a f@szba , és már több túrát befejeztem alsó gatya nélkül
ami nem gáz csak ha e-felejted és gyorsan rántod fö a zipzárat , azta fak .
Csá FIGU
Nakem 2006-os a kis Z , de sajnos nincs vészvillogó .
Ja mos jut eszembe, valaki írta a fokozat kijelzőt .
Biztos azé van mer őskövület vagyok, de sose volt, és a büdös életbe nem is költök rá h legyen .
Utoljára az első 6 sebességes mocimnál vagy 15 éve keveredtem bele a sebességekbe,
mint pók a házicérnába .
/Különben a fordulat-sebesség arány adja magát hányasba vagy, és nem is kell számolgatni./
A vicc az hogy a műszerfalon igazándibu főleg a víz /esetleg olaj, ha van/ hőfokot nézem.
Fordulat számot hallja az ember, a sebességet sose az óra alapján választom ennyi!
Hali FIGU
Most nézem a lapodon, nem 600-as, hanem 1100-es /mivel valószínü don huané? /.
Mentségem legyen csak a farát láttam , a "szügyét" nem .
Nagyn önfeláldozó, h a kedvedé öszvért csinált , egy paripából .
Üdv FIGU
Ej - ej ti nök, majdnem meg sajnáltalak, "jaj-jaj mennyi cucot visz szegény"
első blikre aszittem a te zizid /tudom az zöld/, de nem , még csak nem is zizi ,
hanem egy sovány kis vézna ZZR-600-as /a hátsója alapján/ .
Remélem nem jöttem ki a gyakorlatból, és jól gondolom .
Másfél éves cucolást motorra , azt má nem .
Helló FIGU
Én nem viszek smink készletet valószínű ezé férek 1 hátizsákba .
Bocs, bocs de bakker ennyi cuccal neki indulnék kalkottának, de még grönland nak is .
A teljesség igénye nélkül snel-be összeírom az én cuccomat 1-2 hetes túrára: 3x3-as vízhatlan ponyva,
USA vizhatlan katonai hálózsák, 1 farmer, Bering nadrág termobélés nélkül, eső dzseki, 1 rövid gatya,
3-4 poló, 1 vékony de meleg polár, 2 fürdő gatya, 3-4 zokni, 1 törölköző, 1 papucs, 1 mokaszin /cipő/, persze motoros bőrjacki, csizma, protektor ing, kesztyü, sisak.
Fokefe, fogkrém, tusfürdő, kanálgép, + KÉS, 0,5 literes fém bögre nagyából ennyi, és ez nem csak a poggyász hanem cuzámmen minden.
Megelőzőm a kérdést, ha valami szennyes /gatya,zokni, stb/induláskor kimosom, a hátsó ülésre pókozom a ponyvát, hálózsákot és a vizes cuccot a gumipók alá teszem 20 km és száraz. például
Csá FIGU
Nehéz követni a témákat 1 nap távlatából .
Tehát röviden: Kipuf egyértelműen f@szább 1 sport dob hangja, és nem csak a feltünés miatt ,
hanem azé mert engem már mentett meg csúnya gázolástól /nem láttak, de még is megadták az elsőbbséget mert hallották h jövök/.
Tanktáska: én nem szeretem , jól megpakolva megváltoztatja a moci sújpontját, minden tankolás le föl, megállok valahol le vagy figyelni mint Móricka a nagymamát a kerti budin, NEMÁ, van 1 fasza hátizsákom /italtartós, kis cső a válpánton tuti/.
GPS-ről már írtam: hosszú évek alatt mindent megtaláltam amit akartam, + 1 jó hangulatú motoros találkozón még 1 kügyü amire vogyázni kell , és különben is identitás zavara lenne a kormányon: "vajon papír sárkány vagyok, vagy nem ?"
Csá FIGU
Európai modelleken elvileg alapból nincs. A második generáción nem tudom, hogy van-e? Múltkor néztem egyet "közelről", de nem rémlik.
Amúgy az enyémen ilyen van... és így szól...