jol felvagy szerelve dobokkal .
Azt gondolom a felso kategorias doboknal,rendszereknel,mar csak a hanghatas az ami kulunbozo, es mi eszerint valasztunk.
Nekem a Leo volt
Hi!
A hátsó rugóstag cseréjével kezd a beállítást!Megéri! Zx6-Zx10
Az elsőt holnap megnézem én naggyából be tudtam állítani ahoz képest,hogy nem sokmindent lehet
Csak a teszteloket ez nem erdekli h ki szallit a Kawanak hidd el,ezek fuggetlen tesztek es pontos adatokat adnak meg,nem csak jonak latszo dolgokat irnak ,h jol eltudjak adni.
Nekem a Z volt fent 2napig akra,jo volt,de nalam a Leo volt a nyero,es azt vettem ra.
Attol fuggetlenul durva h a Bodis dobot csak utolsonak hoztak.
A hangja jó volt élesebb mint az Akra,de az utóbbi szebben szól az én véleményem szerint
Előszőr azt hittem fordítva működik,de így kell neki
Nyomaték érezhetö alul?
A lenyeg. h szepen szoljon
Azt gondolom a felso kategorias doboknal,rendszereknel,mar csak a hanghatas az ami kulunbozo, es mi eszerint valasztunk.
Nekem a Leo volt
Ja és gyári exup-os
A hátsó rugóstag cseréjével kezd a beállítást!Megéri! Zx6-Zx10
Az elsőt holnap megnézem én naggyából be tudtam állítani ahoz képest,hogy nem sokmindent lehet
a legjobb dob,de hangra a Leo jobb
Nekem a Z volt fent 2napig akra,jo volt,de nalam a Leo volt a nyero,es azt vettem ra.
Attol fuggetlenul durva h a Bodis dobot csak utolsonak hoztak.
Egy probat megert a kerdes, hogy ne vagdaljam szet a gyari kabeleket. Varok meg picit, hatha valakinek van egy ilyenje feleslegben.
csípő fogó, blankoló, forrasztó páka, ennél jobb csatlakozó kell
és egy ruppóba se kerülnek, örök kapcsolat
FIGU
akra
Leo
Termignoni
Melyik motoros újság? Melyik az első 3?
Ma olvastam egy motoros ujsagban h 14kiput probaltak ki a Z1000-en,decibel meres,le,a Bodis csak a 14lett.