Szia, ahogy látom sokan írják h vigyázni kell a tárcsaevő betétekkel, gondolom te nem ilyeneket árulsz, ha jól gondolom akkor sztem kellene a brembo-ból
Ja, mint nekem. A tárcsa méret alattira kopott, a betét meg gyönyörű, réz színben pompázott és mintha semmi nem fogyott volna belőle. Sztem konkrétan fém volt az egész betét, semmi több . Egyébként Armstrong HH volt a márkája ha jól emlékszem. Az új szezont kezdhetem majd klassz hullámos tárcsákkal
milyen fékbetétet javasoltok 08-as Z750-re? Ha lehet a lehető legjobbat venném, brembo vagy akármi jöhet, az a lényeg jól fogjon :) esetleg olyan webshopot is ajánlhattok ahol érdemes nézelődni, THX
Szia!
Azért ennél többet! Nem fogok csődbe menni ha megmarad, beállítom a garázsba és jó lesz a fiamnak 30 év múlva veterán motornak. 10 millert fog érni:-))
Csak akkor veszek teljes idomszettet, ha Gyapi nem fogja tudni ezt megcsinálni (mondjuk ezt kétlem) vagy nem találok bontóban. A fekete-fehér tetszene, de az a Bridgestonefelirat felbasz rajta
Mint minden, ez az idomszett is Kínából származik, tehát nem a friccektől kell megvenni... panyo-féle
470 dollár magyarba szállítva, ami azért olcsóbb..
Ja és Szomszéd, ugyanennél az eladónál van fekete szett is ugyanennyiért. link
Majd ha télen kalkulálod a javítást, érdemes elgondolkodni rajta, sőt, ha még el is tudsz adni belőle elemeket ....
Van gyárim és brembom raktáron!
milyen fékbetétet javasoltok 08-as Z750-re? Ha lehet a lehető legjobbat venném, brembo vagy akármi jöhet, az a lényeg jól fogjon :) esetleg olyan webshopot is ajánlhattok ahol érdemes nézelődni, THX
Azért ennél többet! Nem fogok csődbe menni ha megmarad, beállítom a garázsba és jó lesz a fiamnak 30 év múlva veterán motornak. 10 millert fog érni:-))
Persze! Azt ne is gondoltam egyben a motorral csak véletlen ez a kép ment fel. Megvan az eredeti is hozzá.
Ez a vezetőnél zselés ülés!
különben sok sikert az üzlethez.
Meg egy honapja sincsen meg, szoval friss meg a szerzemeny.
Korunk egyezik, lakhely egyezik, motor egyezik...
Hamég a szinük is egyezik az lessz a fura
Valamikor összefuthatnánk!
Sajna, nem jutottam ki pedig látom volt több ismerős is !
videó később..
Ha szuro nelkul csereled, akkor 3.1 litert, ha szurovel, akkor pedig 3.3 litert ir a konyve.
Csak akkor veszek teljes idomszettet, ha Gyapi nem fogja tudni ezt megcsinálni (mondjuk ezt kétlem) vagy nem találok bontóban. A fekete-fehér tetszene, de az a Bridgestonefelirat felbasz rajta
Menyibe kerul nallad egy motor alatti idom(mi ekenek hivjuk) a regi ezredesre?
Mint minden, ez az idomszett is Kínából származik, tehát nem a friccektől kell megvenni...
panyo-féle
470 dollár magyarba szállítva, ami azért olcsóbb..
Ja és Szomszéd, ugyanennél az eladónál van fekete szett is ugyanennyiért. link
Majd ha télen kalkulálod a javítást, érdemes elgondolkodni rajta, sőt, ha még el is tudsz adni belőle elemeket ....