hát persze hogy behúzódtam mert általáb az előttem lévőket elengedték engem nem... nem elég hangos a gép.. leveszem a dobot róla XD am utána már nem foglalkoztam vele XD mentem énis mint a töketlen XD siettem mert világossal haza akartam érni
leközelebb hozok power tape-et amúgy meg fel kell hajtani a picsába a rendszámot, főleg a tieden
nem jöttél a kocsik között mindig besoroltál ha jöttek szembe azért maradtál le, meg fehérvár után mondom elgurult a gyógyszer aztán úgy húztam hogy a Bálintékat is utol értem martonvásár végén már
bátortalanul... :D fosok a trafitól rendesen... sajnos nem keresek annyit hogy még azt is fizessem :(am meg miután sorba kaptam a pisokatat fehérváron meg utána... cibáltam hogy hátha utolérlek... :D de sajna nem :( :D
ok akkor egyenlőre tervezett dátum június 23. szombat! - ha nem ok lehet más is egyenlőre erre gondoltam -
jah én úgy gondoltam ahogy a tradícionális 2-es úton tartanánk észak felé és a határátlépés pedig balassagyarmat felé gondoltam
de még átnézek pár útvonaltervet hogy miket érdemes közbeiktatni! minnél többen megyünk annál jobb!
nekem azt azt jelenti hogy megkoptatjuk a gumik szélét én még nem voltam nem tudom milyen tempót lehte ott menni, de szeretném húzgálni neki, de nyilván azért együtt megyünk max bevárjuk egymást
Bocsi Figu,hogy nem álltunk meg,de valaki integetett,hogy menjünk tovább azt hittem jössz és azért integetnek.