Most nagyon nincs idöm semmire,talan hetvegen fogok raerni videot csinalni.meloban vagyok a heten eleg sokaig.a motor meg a garazs hatuljan.talan a suly miatt nem,nalam a 85kg-nal emeli ha akarom,gaz vissza nagy gazra.kuplungold meg 2.-olyan 6500-nel kicsit akkor emelni fogja .nekem is van benne speedohealer benne,en nemtudtam rola.ma tudtam meg.
állat lett,mondjuk durvábbra számítottam,de bejön...elég gyorsan leforgatja az 5.-et,viszont attól paráztam(na jó kicsit vártam is), hogy emeli az elejét,de nem
a videót felrakhatnád,mert holnap talizok a gyerekkel,s meg is venném...
azon vagyok... kiváncsi vagyok,mennyire ugranak rá...de elsősorban vennék,van itt a fórumon egy budaörsi srác,új arrow-t ad 40 ért,leo -akra használt 30e,kiváncsi vagyok..
nekem is arra van rákötve,mondjuk van benne gyárilag valami átalakító...csak vigyázz,nehogy úgy járj,mint én:nem kábelkötegelőztem ki és az első kanyargóson elcsípte a kormányhatárolő
Szia!
Bridgestone Bt023...a legjobb gumi,amit valaha használtam,gyorsan melegszik,tapad,kiváló esőben is...
Megoldottam az első lánckerék cserét is...csak a flex segített ...a kawa 3 hetet mondott az első láckerék csavarra így beleköltözött egy er6n-é...
kurva jó lett az új áttétel,mondjuk vadabbra számítottam...de tetszik
sziasztok!
segitsen aki tud.2004-es z1000nek olyan tünete van,hogy 6.bol visszafele nem mindig tudok váltani,csak vagy 5.-4. be.
és tovább lefele nem megy!?aztán vagy le kell rugdosni,vagy kézzel tudom csak visszatenni üresbe vagy1.be:(
a kuplungon csak a bowden feszességét lehet állitani?
elöre is köszi:)))
nekem Arrow van nagyon fasza a hangja, alapjáraton is elfogadható
szerintem nem hangos
nekem nagyon tetszik
a videót felrakhatnád,mert holnap talizok a gyerekkel,s meg is venném...
Mikor jössz a motyódért?
Bridgestone Bt023...a legjobb gumi,amit valaha használtam,gyorsan melegszik,tapad,kiváló esőben is...
Megoldottam az első lánckerék cserét is...csak a flex segített ...a kawa 3 hetet mondott az első láckerék csavarra így beleköltözött egy er6n-é...
kurva jó lett az új áttétel,mondjuk vadabbra számítottam...de tetszik
segitsen aki tud.2004-es z1000nek olyan tünete van,hogy 6.bol visszafele nem mindig tudok váltani,csak vagy 5.-4. be.
és tovább lefele nem megy!?aztán vagy le kell rugdosni,vagy kézzel tudom csak visszatenni üresbe vagy1.be:(
a kuplungon csak a bowden feszességét lehet állitani?
elöre is köszi:)))