itt pont nem ez a lenyeg h emelgeti,hanem h 4töl huzz rendesen,es gyorsabban leforog.ahol eddig 3.-ban jartam most 5.-be is megyek.
Mellesleg kivancsi lennek h itt jo kis kigyos utakon a kis Z elött mennel vagy utana?
Az nem érthető, hogy felteszek egy kérdést és egy hozzáértő normális választ akartak kapni, neked ebben mi nem érthető? Nem értek hozzá, ezért gondoltam megkérdezem itt, hogy én vagyok e a balfasz vagy ez egy hiba...
Nincs az a ma kapható hátsó sárvédő, ami védené a hátad esőben haladáskor. Ha leszerelted a gyári rendszám tartót, akkor viseld a következményeit! Úgy, mint én :-)
Sziasztok! Ha esőben motorozom a z750-el csurom víz lesz a hátam .
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban hogy a közvetlenül a kerék fölé szerelhető sárvédő segít e valamelyest a dolgon?
köszönöm mindenkinek a segítséget,hamar kiderült, hogy fehérváron mindenki egy helyről rendeli ,ott nincs hátra plusz 1,csak +2,megrendeltem azt.most abban bízom,hogy kiadja a lánc...milyen különbség vehető észre hátul a +1 és a+2 között?
Mellesleg kivancsi lennek h itt jo kis kigyos utakon a kis Z elött mennel vagy utana?
otthon se lehet sokkal több.Ago motors csinal ilyet ha jol tudom.
Nekem itt csinalta meg a versenyzö haverom .
vágod,hogyan kell azt?
A motorfeknel vigyazz vele a visszapakolasoknal elöször,mert szokatlan lesz
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban hogy a közvetlenül a kerék fölé szerelhető sárvédő segít e valamelyest a dolgon?