Jól csinálják szerintem,mivel a Papp becsödölt miért ne cserélnék le?
Ez bevett szokás minden szervizben én pl voltam a red baromba ott is lecserélték a kawás táblát a sajátjukra.És?
en kecsekemeten vettem a mocimat de mikor vittem pecsre 1000 es szervizre siman lecsereltek a Papp Motors-ost SteelHorse-osra.
Persze nekem nem szoltak, kb 1 hettel kesobb vettem eszre mikor arrol akartam lenezni a Papp -ek telefonszamat....GERILLA MARKETING
Szeretnék érdeklődni valami jó gumit tud ajánlani valaki Z750-re?
Első,hátsó kellene! Viszont a neten akcióban is elég magas árak vannak...
Bridgestone,Michelin,Dunlop és Conti közül szeretnék valamit találni...
120/70 ZR 17 és 180/55 ZR 17
Hali gyapi, Te is voltál az évadnyitón? Kár hogy nem találkoztunk. Én is ott voltam. Azt hittem én vagyok az egyetlen Z-s. Igaz egy idő után elindultam gurulni. Olyan 12 után.
Örülök, hogy összefutottunk ma Dorog előtt. Remélem épségben hazaértél és nem áztál el még jobban.
Mi még elmentünk Rétság felé, ahol egy nagy felhőszakadásba keveredtünk. Szegény moci olyan koszos lett...
Remélem mindenki kihasználta a hosszú hétvégi jó időt és sokat motoroztatok. Nekem már nagyon hiányzott ez.
Annyira nem sürgős.Tekeregj nyugodtan.Jöhet róla annyi fotó amennyit csak tudsz tartóstól vasastól mindenestül.Ja és hogy hogy fogattad össze a két idomot, mert én nem látok semmi csavart csinálnál arról is képet.Előre is köszi!
Kérdésem, hogy a hátsó rugóstag állító szerszám jár -e a motorhoz? Én nem találom.
Nektek, hogy van beállítva? Nekem még alapbeállításon van, de ehhez 68 kilóra kéne visszafogynom.
8,5-9 az rengeteg. Ha az áttételed is rövidebb, akkor 10 liter körül eszel 100km-en. Amikor a motor 100 km-t mér, te csak 90-et mentél.
Bekötöttem a GPS-t a motorba és 100km/h-nál valójában a GPS szerint csak 96km/h-val megyek.
Én sem akartam beleszólni.
Kappa.Itt vettem:Plexihuszonezervalahány Ft. volt.De ez még a régire(2005-ig)való,2007ben mikor vettem a motort még nem gyártottak ehez a tipushoz,kis konzol átalakitással ment fel.
Ment mail pár képpel.