én ma Motorral voltam a kiállításon... :D vagyis Gyálig mentem Attilához onnan mentünk oda .. Jó volt minden jól éreztem magam.. na meg a motorozás.. .D
megosztom a mai tapasztalatom veletek.a következtetés: 4 hónap simsonozás után ne üljetek fel a Z re, mert leestek :D mentem ma vele egy elég illegal kört (még nincs forgalomban), és az első teli gáznál én ott maradtam a motor meg kb kiment alólam
azért nem lett semmi gáz ugy mennék már, holnap 20 fok, de azok a fránya papírok...
Üdvözlök mindenkit! Ha valakinek volna 2004 z750-hez gyári hátsó index komplett , eladó hozzátartozó gumi távtartóval akár sérült is,reális áron kérem keressen meg!
Szép időnk volt ma! Kiállítás helyett én felpakoltam egy csomó motoros cuccot a vaterára 1 Ft-os aukcióba. Ha valaki híján lenne ilyesminek, akkor nézelődjön: link
Bár még mindig van pár Kawás ezmegaz, ami kimaradt.
Valami kis motoros összejövetel nem lesz-e mostanság?
Sziasztok.
Németeknél kapható az E10-es benzin amibe 10% bioetanolt kevernek.
Kiadtak most egy listát "ami a gyártóktól kapott információkat összegyűjtve tételesen felsorolja, mely típusoknál garantáltan problémamentes az E10 használata."
2007- z750 is szerepel a listában.
Tankolnátok ilyet a gépbe?
azért nem lett semmi gáz ugy mennék már, holnap 20 fok, de azok a fránya papírok...
Szép időnk volt ma! Kiállítás helyett én felpakoltam egy csomó motoros cuccot a vaterára 1 Ft-os aukcióba. Ha valaki híján lenne ilyesminek, akkor nézelődjön: link
Bár még mindig van pár Kawás ezmegaz, ami kimaradt.
Valami kis motoros összejövetel nem lesz-e mostanság?
jó lett,
bakker nekem semmire sincs időm
Németeknél kapható az E10-es benzin amibe 10% bioetanolt kevernek.
Kiadtak most egy listát "ami a gyártóktól kapott információkat összegyűjtve tételesen felsorolja, mely típusoknál garantáltan problémamentes az E10 használata."
2007- z750 is szerepel a listában.
Tankolnátok ilyet a gépbe?