Hi! Mennyire lenne sürgős?
Mert holnap akarok tekeregni vele de előtte nincs időm levenni hogy lefényképezzem. Max este vagy holnapután nappal jöhet össze.
Csak a tartó kell vagy felszerelve a tartó a blokkra has nélkül vagy hogy szeretnéd?
Linket nem találok,néztem a spar.hu-t,de ott sem látom.
Az újságban van amit tegnap dobtak be.
Oda van írva az is,hogy a **termékeket a 11.oldalon felsorolt áruházainkban nem kaphatóak!(jó nagy a felsorolás)
Rem lesz az idén is mert olyan információkat hallottam h a zx kupa nem lesz helyette vmi más lesz...
Elvagyok, dolgozok ezerrel, csinosítgatom a motort, tolom be a rengeteg pénzt...
Hali!
Semmi különös tegnap motorszerelés,ma motorszerelés,holnap .......
A kiállításon beszéltem 1-2 illetékessel az esti motorozásokkal kapcsolatban,hogy lessz-e,mikor és,hogy jó lenne,ha 3 csoport lenne
Még Márciusban felteszik az oldalra a dátumokat
Veled mi újság?
Mert holnap akarok tekeregni vele de előtte nincs időm levenni hogy lefényképezzem. Max este vagy holnapután nappal jöhet össze.
Csak a tartó kell vagy felszerelve a tartó a blokkra has nélkül vagy hogy szeretnéd?
Az újságban van amit tegnap dobtak be.
Oda van írva az is,hogy a **termékeket a 11.oldalon felsorolt áruházainkban nem kaphatóak!(jó nagy a felsorolás)
Összehozunk majd egy gurulást is
ATD gps a Spar-ban 9990 huf 17. étől!
Egész jó kiss készülék!
Képeket várunk!
Mikor vagy szabad 1 kiss gurulásra?(Én Ápr 1-től)
Elvagyok, dolgozok ezerrel, csinosítgatom a motort, tolom be a rengeteg pénzt...
Semmi különös tegnap motorszerelés,ma motorszerelés,holnap .......
A kiállításon beszéltem 1-2 illetékessel az esti motorozásokkal kapcsolatban,hogy lessz-e,mikor és,hogy jó lenne,ha 3 csoport lenne
Még Márciusban felteszik az oldalra a dátumokat
Veled mi újság?
Magasabb lett a hátúlja?(mondjuk biztos)
Több levegőt kap így valószínű jobban harap
Balázzsal istenek vagytok. Ez valami kibaszott jó
Fülig ért a szám hazafelé jövet
Kicsit meg mintha jobban menne a légszűrő miatt.
Unokaöcsémnek 2006-os Z750-je van Ő eljár 5,5-el!
Hátha nekünk is működik
Élsz még Itthon vagy,vagy még kint?