hali!
most értem haza a kiállításról. hát mit is mondjak. elég durván felb*sztak. nagy kofferral mentem a koliból oda, ruhatárról senki nem hallott, az nincs nem szokott stb ilyen infokat kaptam, míg végül egy idős néni mondta, hogy az autókiállítás részen van. tényleg volt, ingyenes. kb 2 kabát volt berakva. senki nem tudott róla, kitáblázva nem volt.
utána jött a vásárlás. kártyával sehol sem lehet fizetni, nálam kb 3 kiflire való kp. bankautomatáról se hallott senki, az egyik biztonsági őr mondta, hogy a vasúton túl van, 15 perc séta után sikerült pénzhez jutnom.
maga a kiállítás nem nagy cucc. cicis lányok tényleg nincsenek, motorok felén "ne ülj rám" papírka. lassan már a ruhát se lehet felpróbálni, csak miután fizettél.
ha valaki vásárolni akar ruhát, felszerelést, alkatrészt érdemes kimenni, vannak akciók (kp-t vigyetek), de nézelődni kimenni sztem fölösleges
Akkor én inkább kihagyom, mint tavaly is...
Ha rá se lehet ülni a mocira, akkor nincs értelme. Inkább benézek majd valamikor egy szalonba, ... sőt, figyelem majd a tesztnapokat!
Szerintem nem érdemes. Majd 4000 volt egy fél literes szénsavas víz, egy kolbász, két alma paprika és egy adag hagymás csirke. 700 egy kürtös kalács. Nincsenek cicis csajok, a legtöbb helyen nem ülhetsz motorra!
Vettem egy tanktáskát a Shox-osoktól, ők tök profik, de a Givi már nem annyira. A táskával semmi baj, de a felfogatás/adapter rangon aluli. Az üzemanyag betöltő 3 csavarjának helyére kellene felfogatni úgy, hogy a platni nem a betöltőn, hanem a fényezésen feküdne fel.
1: csak 2 csavar fogná a betöltőt
2: fényezés sérülhet
3: a platni egy vékony lemez, így a felfogó csavar szorítására elhajlik
Megoldás egy köztes távtartó (képen rézből). Így a betöltőt továbbra is 5 csavar rögzíti.
A mellékelt játékcsavarokat (képen fekete) hosszabbra kell cserélni.
Először felpróbáltuk a gyári csavarokkal, de az egyiket menetmetszeni kellett. Ha úgy ahogy van behajtom, most a motoron is lenne egy hibás menet...
Ráadásul a gyári csavar kis méretezésű, belső kulcsnyílású.
Anno én is tőlük vettem, korrekt áron. Akkor még 2 vagy 3 szalonjuk volt Pesten, több fajta motort is forgalmaztak. Azóta meg kiköltöztek az M5 mellé...
Viszont a tulaj nekem nem tűnik valami rugalmasnak, vettem azóta mást is tőlük.
A tesztet olvastad? http://www.motorradonline.de/d...
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy K7es Z 750re, szintén K7 vagy K8 Z 1000 hűtő oldal idomok párosítható-e? (irányjelzős)
Kell-e mind 2 tartó konzolt cserélni vagy a felső (amit 2 csavar tart) azok megegyeznek...stb.
Előre is köszi a segítséget!
Gibbon
most értem haza a kiállításról. hát mit is mondjak. elég durván felb*sztak. nagy kofferral mentem a koliból oda, ruhatárról senki nem hallott, az nincs nem szokott stb ilyen infokat kaptam, míg végül egy idős néni mondta, hogy az autókiállítás részen van. tényleg volt, ingyenes. kb 2 kabát volt berakva. senki nem tudott róla, kitáblázva nem volt.
utána jött a vásárlás. kártyával sehol sem lehet fizetni, nálam kb 3 kiflire való kp. bankautomatáról se hallott senki, az egyik biztonsági őr mondta, hogy a vasúton túl van, 15 perc séta után sikerült pénzhez jutnom.
maga a kiállítás nem nagy cucc. cicis lányok tényleg nincsenek, motorok felén "ne ülj rám" papírka. lassan már a ruhát se lehet felpróbálni, csak miután fizettél.
ha valaki vásárolni akar ruhát, felszerelést, alkatrészt érdemes kimenni, vannak akciók (kp-t vigyetek), de nézelődni kimenni sztem fölösleges