Akkor hívok még 2 embert.. :D 1 húzza/tapossa a féket.... a tépi a fixhajtót.... 1 meg rátart hogy ne ugorjon le és közben egy kalapáccsal kocogtatja :D
Amiket csináltál az jó még annyit lehet hogy a mindezt egy gumisnál csinálod légkulcsal.... Vagy miközben rajta van a dugókulcsfej meg a csőhosszabbító stb közben ütni kell a fejet min 3kg kalapáccsal.
háát így csináltuk... csak mi még egy akáclécet is beraktunk a felniihez és a villához... a kingtony fix hajtó kulcs eltörött de majd még próbálkozunk akkor valami erősebbel...
Hali!
"Navigáció, GPS motorra"topikba nézz be,ott feltettem pár képet a sajátomról
Az első lánckereket az óramutatóval ellentétes irányban lazítunk.
Lánc a helyén sebességben,mindkét féket húzni,nyomni,dugókulcs legalább 1 méteres cső és goooooo!
Nállam akkorát csattant azt hittem eltört a kulcs
Racsnival ne próbálkozz,mert tönkremegy!
Üdv néktek Urak/Hölgyek!
A hölgyeknek Boldog nőnapot
Lenne hozzátok egy kérdésem. Valakit tudna nekem segíteni abban hogy gps tartót milyet vagy hogyan tudnék gyártani illetve hova lenne jó felrakni? Ma vettünk egy dzsípííeszt meg lett hozzá egy pici vízálló táska csak nem tudom hogy hogy tudnám felrakni a motorra. Képeket szívesen fogadok
Másik kérdésem... A lánckereket biztosító anyát merre tudnánk lelazítani? Egyik irányba se mozdul.. Szerelő próbálkozott vele :D
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv.: Ádám
Dia, Tutu, Borso boldog nőnapot
meg a többi csajnak is
üdv FIGU