ááá e nagy segítség nekem is... Csak kapjak fizut.... utána megcsinálom... A szivargyújtónak az áram honnan lett?
Másik kérdésem hogy a deklivédőt mind a két odlalra lehet rakni vagy csak az egyik oldalra?
Volt egy plexitartóm,az előző Z-m hez,amit a kormány összefogó csavarja tart,abból csináltam a gps tartót.Nem állítható,készítésnél belőttem,hogy pont jó legyen és a töltő vezeték is elférjen.
Elég nehezen tudom értelmezni -de ez biztosan az én hibám -A kormány összefogó egy csavarjához van hozzáfogatva egy kis "csonk" amihez valahogy hozzá van erősítve maga a gps tartó ?A gps a taróban állítható-dönthető? Mert ahogy látom eléggé az ég felé néz ?
A szivargyújtó meg tök jó helyen van .
Szerintem nem kellene, senki sem számolt be arról hogy valami gebasz lenne velük kapcsolatban. Majd a teszt, alig várom már!
De nálunk ma épp hómobilra lenne szükség.
úgy gondoltam a kérdést hogy nem gond hogy ezen a felnin van a gumi? nem lesz kevésbé biztonságos, vagy nem viselkedik furán kanyarokban ezzel a felnivel aminek azért más a formája mint egy motor felninek?
A felni és a kar együtt számít súly szempontjából, a felni ET- je miatt kapott 3 cm pogácsát, meg ARP tőcsavarokat. De lesz egy játszós vfr800 kerekem is, mert ha megháborodok akkor azzal kell füstölni, mert erre a moci gumi hát.... nem könnyen megy fel! Aztán találkozókon nem biztos hogy sérülés nélkül megúszná az átgumizást.
Másik kérdésem hogy a deklivédőt mind a két odlalra lehet rakni vagy csak az egyik oldalra?
A szivargyújtó meg tök jó helyen van .
Elkészültem a csomagtartóval!
Kevlározással hogy állsz?
De nálunk ma épp hómobilra lenne szükség.
Piedónés ballonos honda felnire!
Az elsőt is cseréled?
szomszéd ez a tied: