3 motor? múltkor még csak 2 volt a z meg az yzf. szaporodnak?
nyaralóra nem mondtál még semmit, erről még muszály tárgyalnunk mert menni akarok boardozni
átalakítás nélkül nem ajánlott mert a sima csövek amik benzinhez vannak kitalálva nem bírják hosszú távon az etanolt, illetve egy olyan gond lehet még hogy minden lerakódást a motorban felold és ugye ez okozhat valahol dugulást
de nem lehetetlen átállítani a mocit, bár ilyen tapasztalapokat még senkitől nem hallottam
Nem tudom merjem-e megkerdezni...
Bioetanolt 95-el keverve /esetleg felesben/ szabad-e a joszagba onteni?
(Par hete volt egy olyan kalandom, hogy veletlenul fullra toltam bioetanollal a tankot, es csak ugy tunt fel a dolog, hogy sokkal kissebb osszeget kellett volna fizetnem /ket tankolas kozott a kuton lecsereltek az adott csovon kifolyo naftat, en meg rutinbol, mivel surun tankolok ott meg se neztem mit tolok bebe zoood-zoood a cimke alapon.../ Ami a lenyeg leszivtuk a tankbol a cuccot, es tankoltam rendes 95-t bele....)
Szeva.
Altenmarkban 70km .re Salzburgtol,de Kaprunban is vagyok sokat .igen masikat szeretnek venni.most is lenne ajanlatom,de 3motor nem fer el a garazsban.a Znek kellene mennie,de senkinek nem kell most.
Szeva!Fogsz venni másik gépet?
Láttam az adatlapodon hogy Salzburgban melózol,tavaj télen voltam ott párszor.Én Bad-Mitterndorf-ban dolgoztam.Nem voltam messze Salzburghoz.Most készülök Linzbe.Ha lesz másik géped, jövőre gurulhatnánk egy párszor.Linz-Salzburg csak 137km.
Meglátjuk.
Mondjuk annak örülnék legjobban, ha 1.8 körül találnék majd egy 2008-as zx10-et esetleg ZX6-ot, már az új idomosat. Az vmi baszott szép és nagyon kényelmes (nekem).
Múltkor volt fent egy 1.790-ért. kb 2 napig
nyaralóra nem mondtál még semmit, erről még muszály tárgyalnunk mert menni akarok boardozni