16:30-kor írok, hogy mi újság Zuglóban. Én ring után Egerbe megyek, esetleg vki más nem jön arra? Ha nem akkor ótópályázok
17:00-kor én ott leszek az Örsön a Shellkútnál!
Szia !
Veled jöttem tavaly ha Bfenyvesre ?
(Kawa Zephyr-em van)
Én is mennék fel ma ha le nem szakad az ég.
Közben még melózok , de úgy készültem.
Ha gondolod gurulhatnánk együtt.
Egy tel számot írhatnál ide esetleg.
Nah itt megint esik. Ha Balaton felől elmegy arra, akkor számíthattok egy kis zuhira! A lényeg, hogy én is kérnék szépen helyzetjelentést. Bár meg tudom nézni neten. Csak az a baj, hogy annyival előtte lehet még esik és mire felérnénk hét ágra süt. De azt hiszem egy próbát megér! Akkor szomszéd Örs lesz belőle, vagy ti nem jöttök akkor oda? De előre szólok tegnap olyan dugó volt a városban... De nem magyarázok ott voltatok ti is
Elnézést kell kérnem, mert a csavarnál elirtam egy számot és tök más jött meg ezt azonnal javitom a lég-olajszüröd félre van téve! Ne haragudj a késésért! Láttam keresel láncszettet azt most tudom neked adni 30000ft -ért DID gyári minöségben!
Elnézést kell kérnem, mert a csavarnál elirtam egy számot és tök más jött meg ezt azonnal javitom a lég-olajszüröd félre van téve! Ne haragudj a késésért! Láttam keresel láncszettet azt most tudom neked adi 30000ft DID gyári minöségben!
Hátul nagy A3-as Kawa Z Clubos logo, elől mellkason kis nicknév. Mit szóltok?
itt a link
Fel is hívnám!
17:00-kor én ott leszek az Örsön a Shellkútnál!
Veled jöttem tavaly ha Bfenyvesre ?
(Kawa Zephyr-em van)
Én is mennék fel ma ha le nem szakad az ég.
Közben még melózok , de úgy készültem.
Ha gondolod gurulhatnánk együtt.
Egy tel számot írhatnál ide esetleg.
Viszek...
majd keres meg!
4-es imbuszt meg 10-es villáskulcsot tudsz nekem hozni?
Üdv: Mater
Küld el a számod!
Enyém: 06-70-339-46-83
Elnézést kell kérnem, mert a csavarnál elirtam egy számot és tök más jött meg ezt azonnal javitom a lég-olajszüröd félre van téve! Ne haragudj a késésért! Láttam keresel láncszettet azt most tudom neked adni 30000ft -ért DID gyári minöségben!
Üdv:Zsolt
mikor indulsz fel? 5körül a ringen leszek már!
Elnézést kell kérnem, mert a csavarnál elirtam egy számot és tök más jött meg ezt azonnal javitom a lég-olajszüröd félre van téve! Ne haragudj a késésért! Láttam keresel láncszettet azt most tudom neked adi 30000ft DID gyári minöségben!
Üdv:Zsolt
Gyere