Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bassza meg... akkor az nem lesz megcsinálva karbonból.... de így meg nem tudom van-e értelme a mellette lévő háromszögnek?
aha akkor most inkognitóban vagy? Ma este nincs sör... jön helyette csajom, meg túlóra meg minden egyéb. Amúgy a z750-nél az ülés körül az a hosszú lefelé tartó rész az váztakaró műanyag?
na behűtöm a söröm az esti meccsre közbe nicket váltottam
Ja csajom addig nyavalygott míg el nem mentem vele strandolni... Motorozni meg akkor kell, amikor jóidő van. Hétköznap este 7-8ig irodában rohadok, hétvégén muszáj kicsit kirándulgatni...
kb 280-at mentem az új üléssel, a többit még a régin De nagyon jó, nem zsibad, meg elnyeli az ilyen kis mikrorezgéseket, és nem üt fel, ha véletlen megdob vmi bukkanó. Megérte nagyon.
Ez igen! Akkor le sem szálltál az új ülésedről!
akkor neked bejött az élet
El vagyunk tunyulva? Múlt héten is nyócszáz km-t vezettem. Ja és még strandon is voltam...
Na jó nem kéne beszólni... meleg vót nagyon, inkább döglöttem
Te beszélsz hogy elvagyunk tunyulva, mikor lusta vagy a strandra kimenni... ,
A sarazós társasággal mennék sátorozni ami valszeg szalonnasütésbe, sörözésbe és nagy röhögésbe fog fulladni úgyhogy vasárnap hazafelé benézek a pályára is, ha nem fog nagyon fájni a buksim
Néha fel kell rázni a csapatot, nagyon eltunyult mindenki ebbe a nagy melegbe... de úgy látszik nem nagyon hatott, ma keményebb eszközökhöz kell fordulni
igen megtisztelő lenne milyen muriba mész sör lesz
Vigyázni kell mert beintegrálják ezt a topikot a Motorok + csajok topikba!
Nem tudom, hogy van -e mechanikus kombájn, régen biztos volt. Pár tíz éve: a motor meghajt egy szivattyút, ekkor a mechanikus energia hidraulikus energiává alakul, és a munkaeszköznél, vagy kerekeknél, a hidromotor (esetleg hidraulikus munkahenger) újra mechanikus energiává alakítja azt...
Előnyök:
-áttételezhetőség
-sokféle funkció megvalóstható
-vezérelhetőség
...
Nagyvonalakban...
Általába
n egy kistraktor egyszerűbb hajtást kap, akár mechanikus, akár hidraulikus.
Köszi Gábor, ezt pont ma terveztem megnézni meló után.
Panyó hétvégén kerestél, de nem tudtam felvenni, majd csörgök, bocsesz.
Nem lenne rossz, de ez már holnap lesz, tuti nem kapok szabit
óó nem vagyok én olyan. 1 sör az nem sör.... Csak én mostanában keveset iszok.... így javítom az átlagot...
A tegnap esti sör max a legyeknek árthatott meg szégyen ide vagy oda, egy pohárral ittam
de legrosszabb esetben alkoholistának hiszel majd
Bazz hétfő este sörözés és már a szombati bulira koncentrálsz...
Agentbulu!

Kabát: link
Ha nem leszek még a szombat esti muri hatása alatt, akkor valszeg kimegyek csak hogy végre lássam a kerek fejedet
Néztem de sajnos nekem nem jó, melózunk, de vasárnapra szabadnapom van
Sziasztok!
(igaz nem Kawasakis rendezvény, de bármilyen motorral lehet menni) 55perc 4000,-

http://www.gsxrklub.hu/hirek/7...

Mantas?
Janika?
többi
ek?