aha akkor most inkognitóban vagy? Ma este nincs sör... jön helyette csajom, meg túlóra meg minden egyéb. Amúgy a z750-nél az ülés körül az a hosszú lefelé tartó rész az váztakaró műanyag?
Ja csajom addig nyavalygott míg el nem mentem vele strandolni... Motorozni meg akkor kell, amikor jóidő van. Hétköznap este 7-8ig irodában rohadok, hétvégén muszáj kicsit kirándulgatni...
kb 280-at mentem az új üléssel, a többit még a régin De nagyon jó, nem zsibad, meg elnyeli az ilyen kis mikrorezgéseket, és nem üt fel, ha véletlen megdob vmi bukkanó. Megérte nagyon.
A sarazós társasággal mennék sátorozni ami valszeg szalonnasütésbe, sörözésbe és nagy röhögésbe fog fulladni úgyhogy vasárnap hazafelé benézek a pályára is, ha nem fog nagyon fájni a buksim
Néha fel kell rázni a csapatot, nagyon eltunyult mindenki ebbe a nagy melegbe... de úgy látszik nem nagyon hatott, ma keményebb eszközökhöz kell fordulni
Nem tudom, hogy van -e mechanikus kombájn, régen biztos volt. Pár tíz éve: a motor meghajt egy szivattyút, ekkor a mechanikus energia hidraulikus energiává alakul, és a munkaeszköznél, vagy kerekeknél, a hidromotor (esetleg hidraulikus munkahenger) újra mechanikus energiává alakítja azt...
Előnyök:
-áttételezhetőség
-sokféle funkció megvalóstható
-vezérelhetőség
...
Nagyvonalakban...
Általába
n egy kistraktor egyszerűbb hajtást kap, akár mechanikus, akár hidraulikus.
Előnyök:
-áttételezhetőség
-sokféle funkció megvalóstható
-vezérelhetőség
...
Nagyvonalakban...
Általába
n egy kistraktor egyszerűbb hajtást kap, akár mechanikus, akár hidraulikus.
Panyó hétvégén kerestél, de nem tudtam felvenni, majd csörgök, bocsesz.
de legrosszabb esetben alkoholistának hiszel majd
Kabát: link
(igaz nem Kawasakis rendezvény, de bármilyen motorral lehet menni) 55perc 4000,-
http://www.gsxrklub.hu/hirek/7...
Mantas?
Janika?
többi
ek?