Megint? Annyit tudok róla, hogy a Terminator 3-ban szerepelt, meg pár éve csináltak pár modellt, ami nagyon fasza volt, de azt hallottam leálltak. Pedig jó lenne...
Pusztán annyi,hogy elmentünk a HD találkozóra, hogy lássák az Indiánokat. Igen az Indian régebbi gyár, mint a HD és patinásabb is. Mostanában kezd újra éledni.
A motoromon carbon dekni védők vannak, vagyis már csak a jobb oldalon, de nem váltak be, a bukásnál a bal oldali dekni és a carbon védő is megrepedt (!), valószínűleg a h.ring-i szegélykő ádáz hatására.
Basszus, ilyen hosszú lesz a felépülésed? Hajjaj, gyógyulgassá... Melózni remélem azért tudsz, nem esel ki nagyon a forgásból. Azért számolj be a motrépítésről..
Kösz, már sokkal jobban vagyok, de a felépülés hosszabb lesz, mint gondoltam, valószínűleg idén már nem kell motorra ülni.
A gép helyreállítása is elkezdődött már, könnyen lehet, hogy hamarabb meggyógyul, mint én.... és a futómű upgrade is megtörténik a pihenő alatt....
Szépek. Vhogy az indianek jobban bejöttek nekem mindig is. Van egy ügyfelemnek egy nagyon öreg 1920-as 30-as indianje... még nincs teljesen kész, de becsületére legyen mondva ő építi saját kezűleg. Talán azért is tetszenek, mert nincs akkora felhajtás körülöttük, mint Hd-nál. Pedig asszem az indian az igazi amcsi vas ugye? Láttátok Anthony Hopkinsal a Leggyorsabb Indian című filmet?
Robis mi a storyja a túrának?
Srácok! A héten volt nálam egy 1923-es évjáratú Harley. A tulajdonos most vette tavasszal, eredeti állapotú és mindezidáig napi használatban volt. Vezetése kész tortúra: kuplungolni lábbal kell, a bal markolattal előgyújtást lehet állítani és a váltókar a tankra van felszerelve. A tankon két betöltőnyílás, az egyikbe az olajat, a másikba a benzit kell tölteni. Ha legközelebb jön, lefényképezem és megmutatom nektek. Ja, és a lényeg 750 cm és 10-en pár lóerő!
Ezek inkább cruiserek. Mindhárom Indián. A kék, egy egyedi építésű gép. Az USA-ban sok magazinban szerepelt, a Fekete fehér egy Chief, most alakult át Police Edition-ná, A bronz meg egy RoadMaster. Ő egy kakukktojás, mert nem szíjj hajtású, hanem láncos.
Vásárolgatok e-bay-ről ezt-azt motorhoz és egyszercsak az Otp-s kiscsaj benyögi, hogy ők is motorznak a párjukkal, egy sportsterük van. Gondoltam is, hogy dejómegy.. aztán mondja, 883-as de csak papíron, amúgy nagyobb van benne ...Na ekkor már gondoltam, hogy nem díszpintyek, mint a Kozso, neki is Hd-ja van. Te mész?
Vasárnap akkor jössz a VEMre ha jó idő lesz Regelni kell előre vagy ráérünk a helyszínen megint
A gép helyreállítása is elkezdődött már, könnyen lehet, hogy hamarabb meggyógyul, mint én.... és a futómű upgrade is megtörténik a pihenő alatt....
Robis mi a storyja a túrának?
Megy valaki közületek HD találkozóra a hétvégén?