Én akkor már olyan 170 km-t mentem végig nem is volt rossz kicsit felálltam a motoron, kinyújtozkodtam, meg ilyesmi. Voltak rendőrök, mértek is, de nem engem . Nagyon fent van a víz Bajánál. A hídnál amikor kijössz (bátaszék felé)van egy kereszteződés na ott balra út, jobbra víz volt. Meglepődtem. Én úgy láttam motoron, hogy nagyjából függőlegesen olyan 20-30 cm-re van a víz az úttól, de rögtön a szegélynél már ott van. Még 2-3 nap esőzés és le kell zárni azt a részt... Amúgy csak 3 rendőrt/autót láttam az egész csavargás alatt és csak ezt az 1 mérőautót.Egyik szembejött kanyarban én meg lapon (najó döntve) fordultam olyan 140 körül. Gondoltam is rá, hogy utánam jönnek-e de egy faszt...
Reggel a céges kúton tankoltam, meg amikor hazajöttem akkor is, és a kutas gyerek is szereti a motorokat önszorgalomból kiszámolta a számlák alapján és azt mondta, hogy olyan 5,6-5,7-re jött ki. Hát én is meglepődtem...Mondjuk én nem rángatom vadul a bajszát és a kigyorsításnál is elváltok 8 körül... hosszú távra vettem....
Szia, ha nekem szólt akkor nekem a dőlt helyzetben teletankolt motor ment el 250-et amikor felvillant a lámpa. Ha felállítom, akkor még megy bele vmennyi. Gyakorlatilag ez egy segges menet volt, nem álltam meg sehol, max lámpáknál, de az egész úton az is max 2 ha volt. Én városban nem száguldozok, lelassítok tábla előtt 55-re, police miatt (sunyira ott állnak.. ) Bent a városban néha megszalad a kezem, de 70-80 fölé sosem megyek, rossz tapasztalat miatt. de visszaveszem, ha észreveszem. Városon kívűl, pedig ahogy adja magát. Mostani túrán 2 óra 20perc alatt volt nagyjából 220-230 km-t. Ja és most sajnos Bajától egészen a Bátaszéki körforgalmik 60-al mentem, mert jeleztek, hogy kint áll a yard és 60-as tábla. Nagyjából olyan 10-15 km.
de ez nem a kawa-est, ugye? Figyelj H-ringen van nagyon lassú csoport? Soha nem voltam H-ringen, csak euro-n, meg kecsói gokarton. És még ott is elég béna voltam. Viszont csak kéne pályázni...
Sokan és sokszor kitárgyalták már itt a fórumon van pár hasznos, nem túl drága tanács