Most nézem a naptárat, hogy a következő június 4.-én lesz. Másnap szombaton meg a lányom keresztelője lesz, úgyhogy valszeg ez is úszik Akkor majd augusztusban bepótolom
nekem is lőttek a kawa napnak , tegnap még zuhogott az eső és nem mentem haza a motorért. de mára szép idő lett .
jól jár aki ki tud menni mert nem lesz tele a pálya.
Kihagyom a kawa napot, de a legközelebbin már tutira ott leszek, és találkozok veletek, mint friss kawás, addigra remélem minden kész lesz a mocin. Itt még azért nincs napsütés se, remélem hétfőre jó idő lesz.
Ja, a takarítás az meglesz, de a pályázást most sajna kihagyom Talán a következőre fel tudok menni; viszont a Lime party-t nem hagyom ki, az biztos Csak mindig kurva sokan vannak és alig lehet elférni a pályán. Meg ha valaki kicsúszik, mindjárt kiterelik az egész brigádot a francba. Tavaly is a 3 futamból az utolsónál tudtam normális köröket futni
Úg yemlékszem, a Dunlop az jó volt közútra is, de a Battlax az nem. Rá is van írva szépen, nagy betűkkel, hogy csak versenyzésre használható. De a rendőrök még sosem nézték, csak a mintázat mélységét. Külföldre meg nem járok, hogy pl. a friccek megszopassanak esetleg Szerintem városban is megfelelő, bár hidegen nem szoktam mindjárt döntögetni, mint állat.
A Dunlop-ról én úgy tudom, hogy igen, "E"betűs, gyárilag mintás, nem pedig vágott slick. De látni még nem láttam és nem is biztos, hogy városba optimális....
takarijjad megfelé aztán este a ringen találkozunk
Tegnap 4 órán keresztül takarítottam a vasat... most mint az új...
egy hete most látok először napsütést...
Nekem is van egy ismerősöm, csak ilyet használ. Mennek vele egy-két időmérő kört, aztán a garnitúrát meg lehet venni 2Oezerért. Megy vele 4ezret, aztán ledobja. Dícséri, olcsón veszi, tapad mint az állat.
Mióta 2007-ben megvettem a motort és ledobtam róla a gyári Dunlop-ot, azóta csak vágott slicket használok. A gyári sem tudott többet kb. 4000 km-nél, ráadásul csúszott(nekem). Azóta volt fent Dunlop D209 GP (kurva jó ), most meg már a 2. széria Bridgestone Battlax-al nyomom. Ezek is kibírnak 3-4000 km-t és az, hogy párját 15 pénzért veszem a gyári 50-60-al szemben, szerintem nem rossz bolt. Pláne ezekkel még nem csúszkáltam kanyarban és tapadnak mint állat. Azért esőben nem ráncigálom ész nélkül, de megszokható. Én csak ajánlani tudom
indexek