Ígértem, hogy bemegyek hozzád tanktáskáért, de nem volt rá időm. Haverom hozott és valami horror milyen lett a tankja. Valami vasreszeléket összeszedett a mágnes. Gondolhatjátok... fémig karcolta. De ahol nem volt mágnes ott meg a homok dolgozott, homályos az egész tank. Inkább rohadjon le a vállam a táskától...
Szia!
Nem tudom, Zsolti milyen árat mond, de én innen vettem most már 2 éve az akksimat, az olcsóbbik fajtából. Azóta a motor 9 hónapot állt, beindítás nélkül, bekötött akksival és elsőre indult
Nézd meg, szerintem megéri
Ha ismered akkor Ok .Én is jártam a nagyobbakba is,csak azért ajánlottam a Balan-strasszét mert itt az összes üzlet egy helyen van.
Hogy folytassam a témát ma voltam cseréltetni hátsó gumit.Egy ezres volt szereléssel-centirral,és elég lelkiismeretesen dolgozik a srác, vigyáz a felnire
Nem tudom, Zsolti milyen árat mond, de én innen vettem most már 2 éve az akksimat, az olcsóbbik fajtából. Azóta a motor 9 hónapot állt, beindítás nélkül, bekötött akksival és elsőre indult
Nézd meg, szerintem megéri
Hogy folytassam a témát ma voltam cseréltetni hátsó gumit.Egy ezres volt szereléssel-centirral,és elég lelkiismeretesen dolgozik a srác, vigyáz a felnire
de ha ilyen szar
ennek a képnek örülök mert valahogy lemaradtam róla
Ádámka elég bátor
de a másik projekt jobban érdekel