Hali Soma! Egy évig laktam török negyedben(egy kocsma feletti szinten)Düsseldorfban,na ott finoman kellett bánni még a pillantásokkal is mert könnyen repülöszönyegre tették az embert
Szia Gaga!
Nekem Münchenben 20€/db. szerelték és centirozták,igaz autógumi volt.Itthon meg Salgótarjánban van ügyes gumis 1500ért szereli és centirozza a motorgumit.
Hali! Szerintem rakasd fel a gumit centírozás nélkül. Arra figyelj, hogy a gyár megjelöli a legkönnyebb részét a guminak, na azzal szemben legyen a szelep. Gyere vele haza lábújhegyen.
Vagy próbáld meg a Csutkás verziót (kinti Kawa).
Amúgy nem valami török negyedben vagy, ahol csak repülő szőnyeget centíroznak?
A nyolcvan EURO pedig tényleg átbaszás gyanús.
137 euró max. a komplett gumicsere, gumistul... Nekem kéccázvalamennyi volt az első-hátsó szereléssel együtt (Michelin), negyed óra alatt megcsinálták.
Ahol én voltam a németeknél, ott volt egy csomó motorgumis, a magyar áraknál sokkal olcsóbban. Menj be egy motorkereskedőhöz, hogy kit ajánl a környéken, meg fogja mondani, hol a legjobb-legolcsóbb. Praktikusan a helyi Kawás tuti segít.
Na van újabb fejlemény. Voltam már pár gumisnál, de a legtöbb nem vállal motorgumi centírozást. A belvárosban egy sufniban vállalják, 137€. Lehet hazamegyek a fémen. Baján 4 helyen tudom, hogy vállalnak motorkerék centírozást (2500Ft/kerék). Úgy néz ki, itt mindenki tök hülye. Valami tanács?
Péntekre elvileg már motorozható időnek kell lennie ! hát reménykedjünk.
nekem is haza kell utaznom a motorért. csütörtökön már csak biztosabbat tudnak mondani a jósok.
Ha csillapodik a szél és nem lesz folyamatos eső akkor sima ügy , menni kell...
És meg lesz tartva biztosan. tehát akkor is ha esni fog az eső? Csak azért kérdezem, mert én esőben nem merek pályázni az biztos. Tudatlan kicsikó vagyok , nem szeretném megreptetni a gépet!
És újra itt. Az lenne kérdésem a hungaroringre járó pajtásoktól, hogy mi legyen a péntekkel? Szerintetek van esélye egy jó motorozásnak. Az időjárás jelentés össze vissza mond mindent. Nekem vidéken van a motor, ha ki akarok menni, akkor azért haza kell mennem!
most neztem potsdami gumist a neten:
- garnitura sportattack szerelve 268,50 EURO