Hali!
nekem most ilyen van, szerintem szuper michelin pilot road
szerintem ha nem használt gumi és rendesen tárolták nem olyan nagy gáz ha nem 2010-es,
én használtam túl tárolt gumit nem volt gondom vele
FIGU
Debreceniek, ha esetleg vki magára ismer sztem a Ződ GreeN, de ezt a narancs 1000est még most láttam elsőnek
Pénteken a sárgulási felvonuláson lőttem a képeket
Szia(-sztok)!
Semmi különös nincs velem. Melózok, edzek, és mivel jó az idő motorral járok a városban. Most már tervezem a kis csapattal a találkát, meg ha lesz valami hétvégi túra (egy kis progival akkor lehet, hogy elmegyek). Ez a szombat kilőve az tuti. Viszem le a vasat Dunaújba King-hez (szervíz, gumicsere, műszaki vizsga), délután meg lagzi. King anyit igért, hogy lehet, hogy 1 héten belül lesz moci. Utána gurulhatunk. .
Jó dolog a gokart. Én is kinéztem a progit, de a fenti okok miatt nem megy, de a következőn ott szeretnék lenni és a párom is jelentkezet. Amúgy itt van: Budapest, X. ker Kozma utca Ha jó tudom én is.
Ez a Gyöngyösi Pisti tényleg ilyen jó szerelő? van műhelye is meg minden? vagy hogyan kell őt elképzelni?, hivatásos szerelő féle vagy csak ért hozzá és otthon bütykölget?
nekem most ilyen van, szerintem szuper michelin pilot road
szerintem ha nem használt gumi és rendesen tárolták nem olyan nagy gáz ha nem 2010-es,
én használtam túl tárolt gumit nem volt gondom vele
FIGU
A gumi gyártási éve mennyire fontos, mert találtam uj gumit de 2002 gyártású, nem túl régi az, nincs elöregedve szerintetek?
üléspup kellene nekem 2006 z 750(orange)
ha valaki tud segithetne..köszi
Pénteken a sárgulási felvonuláson lőttem a képeket
Semmi különös nincs velem. Melózok, edzek, és mivel jó az idő motorral járok a városban. Most már tervezem a kis csapattal a találkát, meg ha lesz valami hétvégi túra (egy kis progival akkor lehet, hogy elmegyek). Ez a szombat kilőve az tuti. Viszem le a vasat Dunaújba King-hez (szervíz, gumicsere, műszaki vizsga), délután meg lagzi. King anyit igért, hogy lehet, hogy 1 héten belül lesz moci. Utána gurulhatunk. .
Jó dolog a gokart. Én is kinéztem a progit, de a fenti okok miatt nem megy, de a következőn ott szeretnék lenni és a párom is jelentkezet. Amúgy itt van: Budapest, X. ker Kozma utca Ha jó tudom én is.
Üdv Matyi
(Z 750)
Nektek ez csemege
tibor.fark(at)gmail.com
Van kettő Z750 indexem.Nem érdekel vkit?