Nem az Mv-vel volt gond!
A pénztárcámmal....
A Zével mentem kb ezer km-ert, és nagyon tetszik!
Az exup vezérlőt holnap megnézem.Remélem csak annyi lesz a hiba.
Ja, és ugyanitt bukócső eladó!
Azt levettem róla.
Üdv mindenkinek
'05-ös Z1000-nél 70-80Km/h-nál egy különös búgás hallatszik lentről. Fel erősödik és 90-nél eltűnik és vissza sem jön bármely magasabb sebességnél.
Ha üresben magasabb sebességről lassulok alapjáraton, akkor is előjön!
Valakinek valami ötlet tapasztalat?
A többieknek nem kellett, illetve nem állítottak semmit. Az FI hibakód pedig az injektor lehet, de várj egy kicsit, mindjárt jönnek a szakik is.
A pillangószelep motorját kikötötted, vagy csak levetted róla a bovdent?
Műszakin nem megy át a motor (TÜV), illetve ha balesetbe keveredsz és nem te vagy a hibás, a jármű nem megfeleő műszaki állapota miatt részesedhedsz a felelősségből. Szerintem egy egyszerű kiintős ellenőrzéskor szarnak rá.
A régi zére viszont engedélyezett a Z6.
köszi Soma,
ezek szerint, ha Németországot elkerülöm, akkor jogi szempontból bajom nem lehet, viszont szakmailag nézve nem szabadott volna ilyen gumit szerelniük a kicsiZre, de legalábbis szólniuk kellett volna, hogy egy tök vagyok. A régi Zmen is ilyat használtam és mivel bevált, ezért erre cseréltem, mikor esedékes volt.
Az tény, hogy a kényszer nagy úr...
Viszont nekem a srác azt javasolta, hogy a spray helyett inkébb az a javítószettet vegyem, ami hasonló a gumisok által használthoz. Úgy tudom az Imet forgalmaz valami hasonlót.
Az hagyján ugyanis, hogy a gumi hogy néz ki a sprayből származó anyagtól, de a felniről alig bírták levakarni ezt a trutyit...
Én erre csak azt hallottam, hogy ha ilyennel fújod fel a gumit, akkor elég nehéz lesz olyan gumist találni, aki leveszi majd. Mivel a cucctól tiszta szar lesz minden.
Soma,
az valóban Metzeler Z6os, én arra esküszöm, mert nekem tapad eléggé és a futásteljesítménye is jó. Őszintén szólva a gumis nem kapott elő semmilyen táblázatot, hogy eladhat-e nekem ilyen gumát vagy sem. Hol találhatok táblázatot, arra vonatkozóan, hogy mit kellett volna vennem?
Szombaton kiderül mi lesz,ha a Z jó megveszem,ha nem F800R..