Nem is nagyon férek el vele a kocsisor között, de ha gyakorlott vagy és merész, lehet vele ilyesztgetni a kocsisokat, pl: Akinek gombnyomásra behajlik a tükre (toyota) lehet vigyorogni hogy azt látod hogy valaki kézzel, valaki gombnyomásra húzza befelé a tükröt :D:D:D, mikor meglátja hogy jössz a kaszanyéllel:D
Mint láttam az alkatod megvan neked is hozzá, szóval szerintem neked is kényelmes lessz. A cross kormány miatt nagyon jól lehet kezelni,irányítani, stabilan tartani mindenféle szitulációban(én pl. elütöttem egy őzet, ugy hogy a barátnőm meg mögöttem ült 130km/hról fékeztünk, ugy 50nel bombáztam el. simán átmentünk rajta ugy hogy meg se rezdült a kormány a kezemben). Meg amugy ad egy erős megjelenést a motornak.
A kényelem hááát, ha van valaki mögötted és rád támaszkodik, és átmotoroztok egy fél napot, este mjd meg se fogod tudni emelni a kezed.....:D.
Én nagyon megszoktam, és nekem kényelmes nagyon.a gyárim is megvan, de azonnal lecseréltem:D
én nem várok gombnyomásra
behajtom én szép finoman
de volt aki kiharcolt magának más megoldást is tükörbehajtásra
FIGU
Nem ismerlek, nem tudom ki vagy, de ebben a műfajban szememben király vagy
Üdv
Gábor
Csucsu grat!
Gratulálok Csucsu! :-))))))
de ha ilyen szar az idő inkább rizst terem
addig is türelem
Hátha vki már próbált és tud konkrét dolgot, és megírja
kurva jól nyomod
Gratulálok!
kössz a sok infót
A kényelem hááát, ha van valaki mögötted és rád támaszkodik, és átmotoroztok egy fél napot, este mjd meg se fogod tudni emelni a kezed.....:D.
Én nagyon megszoktam, és nekem kényelmes nagyon.a gyárim is megvan, de azonnal lecseréltem:D