Csatlakoznék az előttem szólókhoz Reg + átírás + műszaki 200minimum!Én most csináltam végig ugyan ezt csak nem egy 2007-es Z-vel hanem 2004-es.Jah és ezt nem kell javítani!
szia!nem 300ba kerül a javítás hanem 300am van rá!vennék én normál használt mocit csak hogy nincs nagyon eladó!Ami van normális az soma74cpt van a fekete de nekem az sok lenne, meg csutkának a zöld kawa ,de az meg külföldi papíros.
Sziasztok!Szerintetek érdemes lenne egy ilyen motort( http://www.autosoldalak.hu/mod... ) megvenni?A 700ra jönne rá a regadó meg az átiratás, és lenne még rá olyan 300am megcsináltatni, csak hát azért rizikós ilyen motort venni nem?
ja..forgalmi. Majd benézek az okmányirodába vagy hova a faszomba és megérdeklődöm hogy mi a szitu, de leht hagyom a faszba.
Motor, alvázszám stimmel. A többi nem érdekes
A fejidom és a tank magában egy vagyon. A jobb oldalán is látszik egy csomó sérülés.
Kivételesen felnéztem a hétvégén a fórumra s micsoda újdonságot látok!
Nagyon pöpec! Gratula!
50-2007
Nem tom megvan e még !
Ráadásul amennyit most így leírsz ( 700 plusz szállítás, plusz regadó, plusz forgalombahelyezés, plusz 300 megcsinálni ) annyiért már kapsz itthon, magyar papírost, szervizkönyvest, jót.
Szerintem.
gratula
Ügyes embert találtál. Leakalap.
ja..forgalmi. Majd benézek az okmányirodába vagy hova a faszomba és megérdeklődöm hogy mi a szitu, de leht hagyom a faszba.
Motor, alvázszám stimmel. A többi nem érdekes
Az egész fújás, vagy matrica? Fasza ez mindenhogy, csak mint technikai részlet érdekel.
( forgalmiban átírod? fehér-fekete? azt hiszem két színt lehet feltüntetni )
Jó lett nagyon
Tőled mint igazi Pimpelő ez büszkeséggel tölt el