Lehet MeS-ben találkozunk (nagyon vidám leszek, feltéve ha nem késik a járatunk)
Milyen az R1200R? Nagyon piszkálja a fantáziám 110 le, könnyű, nyomatékos, a futóművet mindenki dicséri. Az ára itthon borzalmas, kint mennyivel olcsóbb?
Hááááát, szerintem nem. Mondjuk kitalálták a friccek, hogy ha a dugók együtt mozognak sor kettesben, akkor boxeres hangja lesz. Na most az én fülem a sor négyes zenekarra van beállva, tőlem aztán lehet boxer, V, sor kettő...
Viszont itt másmilyen "akrát" adnak hozzá mint otthon, de az sem segít.
Hali!
Az F800R nagyon bejött, mondjuk a hangja borzasztó , amúgy nagyon kecses, keskeny jószág.
Viszont Hi-Tech és ami a lényeg, hogy az otthoni 2,9M ár helyett itt megkapnám 8.200 EUR áron, ami majdnem 700.000 Ft árelőny. Mondjuk ha 6 hónap után hazaviszem akkor még hozzá jön a regadó (180.000Ft), de akkor is 500.000 Ft-al olcsóbb. Eddig a legjobb otthoni ár 2,7M volt.
www.koponyeg.hu
8500 EURO a 2008-as Hayabusa...
Túrázáshoz minek a 200 lóerő? Meg szerintem hosszú az a motor és kanyarodni elég nehéz vele...
Amikor a hátsó telót cseréltétek a kutyacsont maradt a gyári vagy az is csere?
azért már kapsz 1 Busát is
és túrázni azért frankóbb
FIGU
tegnap nem voltam gépközelben, de így utólag is
bóóódog szülinapot és sok, sok egészséget
FIGU
Milyen az R1200R? Nagyon piszkálja a fantáziám 110 le, könnyű, nyomatékos, a futóművet mindenki dicséri. Az ára itthon borzalmas, kint mennyivel olcsóbb?
Akkoregészség, miezszilva, barackbazmeg, egészség.
Viszont itt másmilyen "akrát" adnak hozzá mint otthon, de az sem segít.
Boldog születésnapot kívánok én is!
Az F800R nagyon bejött, mondjuk a hangja borzasztó , amúgy nagyon kecses, keskeny jószág.
Viszont Hi-Tech és ami a lényeg, hogy az otthoni 2,9M ár helyett itt megkapnám 8.200 EUR áron, ami majdnem 700.000 Ft árelőny. Mondjuk ha 6 hónap után hazaviszem akkor még hozzá jön a regadó (180.000Ft), de akkor is 500.000 Ft-al olcsóbb. Eddig a legjobb otthoni ár 2,7M volt.
Boldog Születésnapot!