nem vagyok egy mackós alkat de a pályán 190el 3 percnél nem bírom tovább.szétrázza azt a kevés agyamat is. pont az az 5 centi kell hogy a sisak beférjen mögé.állat lett mester
Nézd én plexizek egy ideje. kétszáz fölött ,ár úgyis le kell dőlni, de valamennyi védettséget ad. A lényeg, hogy a fejedről leveszi a szélnyomást így nem terheli meg a nyakad annyira.
Üdv! gyapi mester,szerinted mekkora szélvédetséget fog nyújtani ez a plexi 200-nál?azért számit vmit hogy rajta van?vagy ez csak optikai tuning?!
de vásárlás szempontjából rám is számithatsz, már régóta tervezgetem hogy dobok rá 1-et!
Korábban raktam fel fotót, de hét hétvégén kiviszem a motorhoz, rárakom és lefotózom. A kollégám sógora fényezte (ez a szakmája). Az a sisak, amire a FIGU azt modta, hogy abban lőtték fel Gagarint. Igaz, 1985-ben vettem. Egy svájci Kiwi bukó. Már csak dísz.
Hű Gyapi, erre már régen vártam, ügyi vagy!
Mennyiért kaphatnék egy gyári méretűt?
Meddig tart Neked rápasszintani? Szét kell szedni hozzá a műszerfalat?
üdv
(jól elfelejtettelek felhívni hétvégén basszus, de vmelyik nap ígérem hívlak, ma meg holnap még qwa sok a melóm)
csuhaas: 184 cm vagyok de tankon hasalva 200-al simán megy Eger-Pest (najó nem simán, de megy )