Pécsen nyílik Yamaha szalon hamarosan. Aki Pécsen új Kawasakit szeretne az többnyire - érthetetlen okokból - elmegy érte Székesfehérvárra, Pestre vagy Kecskemétre
Én mondjuk egyáltalán nem vagyok elfogult egyik márka irányában sem.
Amikor vettem a mocit ez volt a legjobb vétel, és ez tetszett legjobban szóval minden ez melett szólt. A GSR 600 lett volna még de szerintem az kinézetre csajos moci és sokkal gyengébb. Ez az első nagymotorom és nem is tervezem lecserélni. a Z széria tartóssága vitathatatlan, de nem az iszonyat jó technikai megoldások miatt Hogy lent tartsák az árat egészen a 2010es z1000 ig el volt spórolva a futómű de a rivális márkák is ugyanezt csinálták. ez a duma hogy "egyre szarabb motorokat dob ki" hát nemtudom....irritál....és kíváncsi leszek mi lesz belőle igaz.
http://intermotos.gr/news/wp-c...
Na pa.
megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba
megnézem a vasam!
Csorgatom a nyálam,
elmennék egy körre,
bánatomban rámegyek
egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok egy kis halat.
És ezt így addig-addig,
míg az egészet kihányom!
Azt mondom én neked, motoros barátom,
Motorozás nélkül, szart sem ér a Karácsony!
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Március elején érek haza, van vmi tavaszi túraterv?
Pitju
Amikor vettem a mocit ez volt a legjobb vétel, és ez tetszett legjobban szóval minden ez melett szólt. A GSR 600 lett volna még de szerintem az kinézetre csajos moci és sokkal gyengébb. Ez az első nagymotorom és nem is tervezem lecserélni. a Z széria tartóssága vitathatatlan, de nem az iszonyat jó technikai megoldások miatt Hogy lent tartsák az árat egészen a 2010es z1000 ig el volt spórolva a futómű de a rivális márkák is ugyanezt csinálták. ez a duma hogy "egyre szarabb motorokat dob ki" hát nemtudom....irritál....és kíváncsi leszek mi lesz belőle igaz.