Szóval, egy ilyen ember ne nagyon áruljon Kawa dolgokat és ne használja a nevében sem. Ráadásul fingja sincs a Kawákról. Csak egy árus, abból is a rosszabb fajta. Egyetlen motorgyártó van a japánok között, aki "csak " MOTOROKAT készít. AZ a KAWASAKI!
Jéééé....
Vannak meghasonlott emberek, akik pénzért bármire képesek.
Szerintem ez undorító.
"Kawasakit próbáltam értékesíteni eddig(Steelhorse). Egyre kevesebbet adunk el belőle. Valószínű hamarosan abba is hagyom, mert egyre szarabb motorokat dob ki a Kawa gyár! A motorjaink eladhatatlanok! A többi motorgyár meg húz el melletünk, lassan már az európaiak is! A ZX-10 ronda lett, arról nem is beszélve hogy olyanok a műanyagok rajta, mint egy tejfölös dobozé! ... Kawás üdvözlettel: Cserni Zsolt"
alias kawazsolti fórumtársunk.
Nektek jött már az Uniontól vmi papír?
Én megkötöttem az union oldalán a biztsoítást erre meg ma megjött a régi biztosítómtól a jövő évi kötelező!
Erre felhívom az uniont, h ilyenkor mi van, erre azt mondják az oldalukon nem lehetett online kötést csinálni....
na ilyenkor mi van?
Egyébként legnagyobb megrökönyödésemre a legnagyobb hiszti is abbamarad kellő intenzitású berregésre... (Csak épp nem tudok órákon át virtuális motorozni... ) Vajon kitől örökölte? Nem is motoroztam olyan sokat pocakosan...
Nem szeretem az ilyen direkt marketinget ,
ráadásul még hülyeségeket is ír
ez a Bodis dob 120 ért ledobta az ékszíjat!
FIGU
Vannak meghasonlott emberek, akik pénzért bármire képesek.
Szerintem ez undorító.
"Kawasakit próbáltam értékesíteni eddig(Steelhorse). Egyre kevesebbet adunk el belőle. Valószínű hamarosan abba is hagyom, mert egyre szarabb motorokat dob ki a Kawa gyár! A motorjaink eladhatatlanok! A többi motorgyár meg húz el melletünk, lassan már az európaiak is! A ZX-10 ronda lett, arról nem is beszélve hogy olyanok a műanyagok rajta, mint egy tejfölös dobozé! ... Kawás üdvözlettel: Cserni Zsolt"
alias kawazsolti fórumtársunk.
5 perce kaptam egy mailt, hogy elkészült a kötvényem amit a felhasználóimban tudok letölteni... Gondolom Te is megkaptad...
Nem is tudom, hogy ilyenkor mi van.
Nektek jött már az Uniontól vmi papír?
Én megkötöttem az union oldalán a biztsoítást erre meg ma megjött a régi biztosítómtól a jövő évi kötelező!
Erre felhívom az uniont, h ilyenkor mi van, erre azt mondják az oldalukon nem lehetett online kötést csinálni....
na ilyenkor mi van?
Íme a legjobb
Összevesztél az agyaddal
vagy befigyelt a helló
ki a faxom vesz ennyiért dobot, én kevesebb mint a feléért vettem új és eredeti
FIGU
Itt van egy pár kép egy karbon dobról!
Raksz hozzá egy sport légszüröt az injektort hozzá állitom
és lesz egy rakétád!
Egyébként legnagyobb megrökönyödésemre a legnagyobb hiszti is abbamarad kellő intenzitású berregésre... (Csak épp nem tudok órákon át virtuális motorozni... ) Vajon kitől örökölte? Nem is motoroztam olyan sokat pocakosan...