Azért 3 fok alatt már nagyon nem kellemes motorozni.
Idén márciusban jártam úgy, hogy nappal 10+ fok, na, mondom megyek melóba mocival... de amire jöttem hazafele este csak vagy 4-5 és eső... Na, ezeket nem szeretném megismétleni.
Igy van.
Február elején már reszketek a motorért!
Száraz idö,10fok körül, a választóvonal !Legalábbis pár hó kihagyás után.Igaz mire hazaérek -2fok ,de kit érdekel.
Én meg arra gondoltam, hogy jövőre meg a következő években ha ki is fogom vonatni akkor csak dec.1-től március 1-ig fogom...
De ki tudja még mi lesz, úgy már nem is nagyon lenne értelme, mert 2300píz a kivonatás, kb ennyi a negyedéves díj, tehát csak a KWadótól menekülnék meg ~ 5000Ft.
Ezvan, viszont az egyhuzamban az nem igaz, mert egy éven belül kell 9 hónapot összesen forgalomban lennie. Én is felhívtam tudakozódni az Uniont... Tehát így, hogy most elsőnek vonattam ki tökéletes a nov. elejétől március elejéig való kivonatás.
Szevasz Tomi, ezt úgy értettem, hogy alul kis fordulaton nem éreztem a megszokott nyomatékot, nem úgy gyorsult ki 50-ről 6.-ban mint előtte..., viszont ha jobban kiforgattad akkor felül kárpótolt az alul elszenvedett nyomatékhiányért...
De nem ez volt az oka, hogy leszedtem, hanem az, hogy túl brutális volt a hangja és papírom, E jelzésem meg a világban sem volt hozzá. Ha sok pénzem lesz majd beruházok egy gyári sport dobba, vagy lehet venni kellene egy másik gyárit és azt kipucoltatni... Van időm a télen végiggondolni...
Feltetted már a rendszámtartót? Majd tehetnél fel képet róla...
Ecsém, erről még nem is hallottam, azért "korrektek" az Unionnál, hogy amikor bemutattam nekik a kivont forgalmit nem is szóltak erről. Január 1-től dec. 31-ig nézik a 9 hónapot.
Akkor meg tök fölösleges kivonni. Én október 31-től vonattam ki március 31-ig. Novemberben már a tököm akar motorozni: köd van, hideg minden. Lehet, hogy napközben szépen süt a nap, csak akkor keccsölök és a főnököm nem hiszem, hogy elengedne egy kicsit gurulni . Márciusban már jó lenne menni, de az is kicsit necces. Reggel 6-kor, amikor indulok melózni, még eléggé hűs van és jegesedhet az út erre-arra. Úgyhogy inkább maradok az M2-ben és kivonatom 5 hónapra.
Azért köszi
Köszi skacok! Sokat segitettetek!
Azt hiszem már akkor márciustól,visszahelyeztetem a kicsikét!
Reméljük hogy akkorra már,1 v 2 7-végén, kidugja a napocska a pofikáját?!
Akkor tudsz ugrani bónuszt, ha legalább 9 hónapig van fogalomba a jármű. Tehát ha 4 hónapra vonatod ki, akkor már nem lépsz előre.
Idézet "... A szerződés besorolása egy osztályt emelkedik, ha a szerződés a vonatkozó megfigyelési időszakban legalább 9 hónapig hatályos és a teljes időszakban kármentes volt..."
Tehát a harmadik hónapban hozd vissza a forgalomba, ha szeretnéd a bónuszodat javítani.
Az előző biztosító a Generali-Providencia volt, a mostani az Union és a Netrisk alkusz céggel köttettem meg. Ennél olcsóbbat nem találtam.
Köszönöm, ha elküldöd postán utánvéttel, akkor jöhet 3000-ért A címet megírom privátban.
üdv nektek
Már átnéztem az utolsó 10 oldalt, de sehol nem találom. Tuti vak vagyok!
Mi az ára?
Idén márciusban jártam úgy, hogy nappal 10+ fok, na, mondom megyek melóba mocival... de amire jöttem hazafele este csak vagy 4-5 és eső... Na, ezeket nem szeretném megismétleni.
Február elején már reszketek a motorért!
Száraz idö,10fok körül, a választóvonal !Legalábbis pár hó kihagyás után.Igaz mire hazaérek -2fok ,de kit érdekel.
De ki tudja még mi lesz, úgy már nem is nagyon lenne értelme, mert 2300píz a kivonatás, kb ennyi a negyedéves díj, tehát csak a KWadótól menekülnék meg ~ 5000Ft.
Szevasz Tomi, ezt úgy értettem, hogy alul kis fordulaton nem éreztem a megszokott nyomatékot, nem úgy gyorsult ki 50-ről 6.-ban mint előtte..., viszont ha jobban kiforgattad akkor felül kárpótolt az alul elszenvedett nyomatékhiányért...
De nem ez volt az oka, hogy leszedtem, hanem az, hogy túl brutális volt a hangja és papírom, E jelzésem meg a világban sem volt hozzá. Ha sok pénzem lesz majd beruházok egy gyári sport dobba, vagy lehet venni kellene egy másik gyárit és azt kipucoltatni... Van időm a télen végiggondolni...
Feltetted már a rendszámtartót? Majd tehetnél fel képet róla...
Ezt most hogy érted ha "kikössük" gyengébb lesz ? Sportdobnál ki kell kötni akkor mi lesz a helyzet?
Hali Ottó!
Nekem van egy félretett használt,de hibátlan 14-es első lánckerekem 3000 pénzért a tiéd !
Illetve van még egy ülésem is akit érdekel! http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Azért köszi
Azt hiszem már akkor márciustól,visszahelyeztetem a kicsikét!
Reméljük hogy akkorra már,1 v 2 7-végén, kidugja a napocska a pofikáját?!
és ha ki van vonva forgalomból akkor a szerződés nem "hatályos" ?
Idézet "... A szerződés besorolása egy osztályt emelkedik, ha a szerződés a vonatkozó megfigyelési időszakban legalább 9 hónapig hatályos és a teljes időszakban kármentes volt..."
Tehát a harmadik hónapban hozd vissza a forgalomba, ha szeretnéd a bónuszodat javítani.