Jellemző típushiba:Hátsókerék álitó csavarok nem önzáróak!Többen elhagytak egy bizbaszt a villa végéről!Jól gondold meg,hogy mégegyszer Zét veszel!Gáz negyed fordulat!(Nállam néha körbefordul)
Nekem ennyi volt az összes problémám,de ez nem is volt probléma,hanem az én figyelmetlenségem .
Most 24.000km van benne és ugyanúgy teljesit mint új korában !
Szia Csutka!
Egyszer azt hittem bedöglött a váltó .Nehézkesen vette a sebességeket.Lefelé váltásnál volt hogy többször kellett rálépni hogy egyel kisebb fokozatba kerüljön.
Annyi volt a baja csak hogy be kellett zsirozni a váltókar tengelyt,mert a nagynyomású mosó+bogároldó kimosta a zsirt .Kézzel mozgatva a kart nem volt észlelhetö ez a pici szorulás,viszont menetközben nagyon bezavart.
Nem volt még vele időm foglalkozni, még tiszta mocskosan ott áll a motor a garázsban, se lemosni, se políroztatni nem tudtam elvinni, gravírozni meg főleg nem.
Most 24.000km van benne és ugyanúgy teljesit mint új korában !
Egyszer azt hittem bedöglött a váltó .Nehézkesen vette a sebességeket.Lefelé váltásnál volt hogy többször kellett rálépni hogy egyel kisebb fokozatba kerüljön.
Annyi volt a baja csak hogy be kellett zsirozni a váltókar tengelyt,mert a nagynyomású mosó+bogároldó kimosta a zsirt .Kézzel mozgatva a kart nem volt észlelhetö ez a pici szorulás,viszont menetközben nagyon bezavart.
Holnap hívlak. Apósomék házát szigeteltük.
Huuuupsz... Aha.
Nállam van a motyód
Hívtalak,de te az állványon voltál,nem tudom,hogy tv vagy kőműves
Negyed fordulatot forog teljes gázig!Vagyis 90 fokot
GYAPI, jut eszembe, mi újság a sisakoddal?
Nézd csak, mennyire menne a motorodhoz: XR-1100
Megnézné nekem valaki, hogy az újabb Z750-nek kb. mennyit fordul el a gázmarkolata? Köszi-köszi!
http://www.sportmotor.hu/motor...
tettszik csak külföld miatt parázok főleg német osztrák mert azok biza megszokták nézni
Van 1-2 fehér gép benne.
Csak nem téged is elcsábított Fenyőmester?
azért ha tettél ez ügybe valamit akkor jelezd kérlek. kiváncsi vagyok mit hogyan......
Nem volt még vele időm foglalkozni, még tiszta mocskosan ott áll a motor a garázsban, se lemosni, se políroztatni nem tudtam elvinni, gravírozni meg főleg nem.