Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúúha, akkor ezt elszúrtam...
Húú ez állat sisak,tényleg le kell cserélnem vagy célirányosan máshogy fejelnem!
Jellemző típushiba:Hátsókerék álitó csavarok nem önzáróak!Többen elhagytak egy bizbaszt a villa végéről!Jól gondold meg,hogy mégegyszer Zét veszel!Gáz negyed fordulat!(Nállam néha körbefordul)
Nekem ennyi volt az összes problémám,de ez nem is volt probléma,hanem az én figyelmetlenségem .
Most 24.000km van benne és ugyanúgy teljesit mint új korában !
Szia Csutka!
Egyszer azt hittem bedöglött a váltó .Nehézkesen vette a sebességeket.Lefelé váltásnál volt hogy többször kellett rálépni hogy egyel kisebb fokozatba kerüljön.
Annyi volt a baja csak hogy be kellett zsirozni a váltókar tengelyt,mert a nagynyomású mosó+bogároldó kimosta a zsirt .Kézzel mozgatva a kart nem volt észlelhetö ez a pici szorulás,viszont menetközben nagyon bezavart.
Okidoki, köszönöm. Tetszik?
Holnap hívlak. Apósomék házát szigeteltük.
Az eZredese is egy negyedet fordul.....
Köszi!
Huuuupsz... Aha.
Robis!
Nállam van a motyód
Hívtalak,de te az állványon voltál,nem tudom,hogy tv vagy kőműves
Hi!
Negyed fordulatot forog teljes gázig!Vagyis 90 fokot
Naaaaaaaa, valaki nézze meg nekem, hogy kb hány fokot fordul el a gázmarkolat. Hálám örökké üldözni fogja...
Az OK, de az általam beírt link, nem a Youtube-ra mutat, hanem a Sportmotor videó oldalára. Így értettem az itt is vant. Nem külső website-ra.
Igazán nincs mit.

GYAPI, jut eszembe, mi újság a sisakoddal?
Nézd csak, mennyire menne a motorodhoz: XR-1100
Szép jó estét!
Megnézné nekem valaki, hogy az újabb Z750-nek kb. mennyit fordul el a gázmarkolata? Köszi-köszi!
de ide nem volt belinkelve, de hála neked már 2x is be van
Jóóóóóó reggelt, már három napja itt is fenn van ez a videó:
http://www.sportmotor.hu/motor...
köszönöm
Ha meglesz dobok majd fel képet, meg megírom, hogy hol csináltattam.
hát ......... b@assza a csőröm
tettszik csak külföld miatt parázok főleg német osztrák mert azok biza megszokták nézni
Ezt főleg Gyapi mesternek: Z750 tuning
Van 1-2 fehér gép benne.
Természetesen!

Csak nem téged is elcsábított Fenyőmester?
értem
azért ha tettél ez ügybe valamit akkor jelezd kérlek. kiváncsi vagyok mit hogyan......
Hali!

Nem volt még vele időm foglalkozni, még tiszta mocskosan ott áll a motor a garázsban, se lemosni, se políroztatni nem tudtam elvinni, gravírozni meg főleg nem.
szia. egy z 1000 kormányom van súlyokkal ha érdekel. Ha a többiek nem tudnak adni akkor szólj.