"Technikai" okokból még mindig eladó a BERIK két részes bőrruhám, meg egy Spyke cordura túradzseki, volnék valaha 178 cm és 65 kg, szóval olyan M-es méret. Írjon e-mailt, ha valakit érdekel! Pesten meg lehet nézni.
Neeeeeeeem, tévedés, nem híztam.......
Munkába járkálni tökéletes az ER-6. Nekem nagyon tetszett ez a gép is. Esetleg ha nagy darab ember vagy, akkor tényleg lehet egy kicsit kicsi (keskeny, alacsony, stb). Ha nem jársz nagyobb túrákra, akkor szerintem "felesleges" a Z (drágább, többet fogyaszt, több az adója, stb.). De egyébként azt vedd, amelyik jobban tetszik...
Arra bőven jó az Er-6n Ruha meg tetszés szerint. Bár a kezeslábast pályázni találták ki, ahol viszonylag ritkán áll meg az ember tankolni, lótni-futni, illetve könnyíteni magán. Szóval bármii lesz inkább két részesben gondolkodj
Melóba járni de 1 2 kisebb túrát is lenyomni vele
a fojtást pedig ugy gondoltam h 25kw kezdeni aztán ha meg jobban megy van egy kis tapasztalat akkor kiszedni
A Keihin injketorokat nem nevezném karbinak . Az Er-6nnel volt szerencsétlenségem tanulni motorozni, nekem nem jött be. A sor kettő kicsit darabos, vékony, magasabban van a súlypontja mint a Zének, a fejidoma meg szubjekítv....
A Zé a sor 4 miatt elég finom, és jóval nehezebb - szerintem vagányabb is. Hogy utólag lehet-e visszafolytani, és ezt lepapírozni, az nem tudom. Maga a fojtása egyszerű mint a szög, z750Roli-t kérdezd erről neki van fojtatlan fojtott
Hali
25kw kezdő motort szeretnék vásárolni er6n vagy z750
pozitív és negatív tapasztalatokat is szívesen várok
az er6n elég keskenynek kicsinek találtam ezért a z750 jobban tetszik
25kwra fojtva csak a karbiknál van vagy esetleg a computer is tilt?
csak a későbbi kiszerelés miatt érdekelne a dolog
ruházatot mit javasoltok hozzá elég egy protektoros kabát vagy a bőr kezeslábas az ajánlottabb?
előre is thx
Csak így tovább a növekedésben
Neeeeeeeem, tévedés, nem híztam.......
Kép nem jött
Mail ment
Küldtem email-t.
Üdv,
a fojtást pedig ugy gondoltam h 25kw kezdeni aztán ha meg jobban megy van egy kis tapasztalat akkor kiszedni
A Zé a sor 4 miatt elég finom, és jóval nehezebb - szerintem vagányabb is. Hogy utólag lehet-e visszafolytani, és ezt lepapírozni, az nem tudom. Maga a fojtása egyszerű mint a szög, z750Roli-t kérdezd erről neki van fojtatlan fojtott
25kw kezdő motort szeretnék vásárolni er6n vagy z750
pozitív és negatív tapasztalatokat is szívesen várok
az er6n elég keskenynek kicsinek találtam ezért a z750 jobban tetszik
25kwra fojtva csak a karbiknál van vagy esetleg a computer is tilt?
csak a későbbi kiszerelés miatt érdekelne a dolog
ruházatot mit javasoltok hozzá elég egy protektoros kabát vagy a bőr kezeslábas az ajánlottabb?
előre is thx
Az indexekről felső képet is tudnál csinálni?Csak azért,hogy mennyiben tér el a 750-esé től?
Ja és mit kóstál?
Eladók az alábbi alkatrészek (ER6N - 2006-2008 évjárat):
- Gyári hátsó index pár (kifogástalan, 100 km-t "futott" állapotban)
- Gyári baloldali visszapillantó tükör (kifogástalan, 100 km-t "futott" állapotban)
Érd.: cressida77@freemail.hu, 06202500038
Nincs meg, de mar igerte a tarsszervezom, hogy kuld egyet....
Koszi szepen
Azért remélem idén is be fog csúszni egy egy 20 fokos nap néha néha így ősszel!\télen nem is mondom le a kötelezőjét...
de bízzunk egy két jó napban még :)
szólj rám ha kimozdulnál a moccal
Élőben nem olyan nagy az a takaró...