Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mostanában nem látlak, de július körül nagyon nyomtad neki.
A művház előtt találkoztunk is 1x.
sanszos mivel itt élek
Üdv CrazyJoe.
Téged szoktalak látni Vácon?
Hali, elméletileg a www.kamoto.hu oldalon fenn lesznek.

Szia Csuti, egészen szépen gömbülsz.
akkor bocs hogy belevauztam
Azt nem tudja valaki, hogy a hivatalos fotók hova kerülnek fel? Már megint nincs rólam egy normális kép sem menet közben, de bezzeg amikor a sisakommal baszakodok, az 3-szor is megvan örökítve! :)
Én pont láttam lemenekülni a pályáról esés után , szerintem semmi komoly.
Kolbász szar volt, én meg éhes...

Szereznem kell kipufogót, mert a gyári leér , Schnau dobsz nekem akkor légyszíves vmi elérhetőséget a dobbal kapcsolatban? Köfi
Jó volt a parti
A végére tudtam is menni 5-6 kört egyszerre
Sajna az átlaghoz képest sok volt a baleset A kolbász tényleg nem volt nagy szám
Azt még mindíg nem tudom,hogy érhetett le a Gyöngyi lába az utasmotoroztatásnál
Aranyosi/Kovács jó volt
Szervezhetnénk egy közös gurulást valahová amíg jó az idő
A kolbit ne sajnáld, két falatot sikerült hősiesen legyűrnöm.

Borso merre kujtorogsz? Azt hittem kijössz az uccsó kawás motorozásra.

Nem tudja valaki mi történt a Z1000-res sráccal aki elesett?
Akkor nem bánom, hogy nem vártuk meg a kolbászt. Úgyis fogyókúrázom.
Ismét jót gurultunk, főleg a végén! Azért örülök, hogy közülünk senki sem törte össze magát! (remélem hazafelé sem!) - de az a kolbász nagyon szar volt! :)
Na szóval,feladat megoldva .
A menetet jól gondoltam,a 2007-es z750 lánckeréktengelyén jobbos menet van.
Figu jövöhéten át tudom adni a cuccot,tel.sz. elküldtem mailban.
mi is épségben hazaértünk, képek fent
na hazaértünk, jó volt a mai nap, a szervezési fejetlenséget leszámítva...
A stand up is király volt
majd feltolom a készült képeket
Fél 7 körül értünk csak oda, Figut láttuk útközben szembejönni.
Sajnos láncom nincs.
Csavarhúzót beleakaszthatnám a lánckerék fogába is és meglehetne akasztani a blokkházban egy merevitöbordába.
Csak ez a szocis idökben is csak 50%ban jött be,másik 50ben meg letört egy darab az aluminium házból amit most szeretnék elkerülni.
semmi sem az.először én is szoptam vele.akkor megtanultam hogy balmenet.nem biztos de sanszos
Ez biztos?Hundert procent?
Gondoltam én is rá,de ami kilátszik kb.1mm a lánckeréktengelyböl menet,végigfuttattam benne a körmömet és nekem egyértelmüen jobb menetnek tünt.
De crazyjoe-nal a pont
Ha megvan a lancod, fel kell tenni ra es megakasztod valahol egy csavarhuzoval pl
balmenet
Sebességben próbáltam leszedni,gondoltam hogy a kompresszió segitségemre lesz a fogó mellé.
De a 60centis erőkar(kulcs a csötoldóval) simán átforgatja a motort a fölsö holtponton is.
Igy most nem tudod sebessegbe rakni? Csak az lenne a megoldas
Nem az anyával van a gond azt meg tudom fogni, természetesen ha szükséges akkor krovával,de egyenlöre stabilan tartja a villáskulcs is,.Sajnos.Sajnos mert a lánckereket nem tudok akkora erövel fogni az én fogómmal ami elég lenne.
Mennyivel könnyebb ha benne van a motorban rajta a lánc,ott a hátsó kerék.Beteszem sebességbe,valaki ránehezkedik a hátuljára aztán már lennt is van.
Szerzek nagyobb fogót és akkor annyi mint bambi.
Mikor értetek ki? Én 7-kor indultam haza. Pedig kerestelek Titeket.