Azt nem tudja valaki, hogy a hivatalos fotók hova kerülnek fel? Már megint nincs rólam egy normális kép sem menet közben, de bezzeg amikor a sisakommal baszakodok, az 3-szor is megvan örökítve! :)
Jó volt a parti
A végére tudtam is menni 5-6 kört egyszerre
Sajna az átlaghoz képest sok volt a baleset A kolbász tényleg nem volt nagy szám
Azt még mindíg nem tudom,hogy érhetett le a Gyöngyi lába az utasmotoroztatásnál
Aranyosi/Kovács jó volt
Szervezhetnénk egy közös gurulást valahová amíg jó az idő
Ismét jót gurultunk, főleg a végén! Azért örülök, hogy közülünk senki sem törte össze magát! (remélem hazafelé sem!) - de az a kolbász nagyon szar volt! :)
Na szóval,feladat megoldva .
A menetet jól gondoltam,a 2007-es z750 lánckeréktengelyén jobbos menet van.
Figu jövöhéten át tudom adni a cuccot,tel.sz. elküldtem mailban.
Sajnos láncom nincs.
Csavarhúzót beleakaszthatnám a lánckerék fogába is és meglehetne akasztani a blokkházban egy merevitöbordába.
Csak ez a szocis idökben is csak 50%ban jött be,másik 50ben meg letört egy darab az aluminium házból amit most szeretnék elkerülni.
Ez biztos?Hundert procent?
Gondoltam én is rá,de ami kilátszik kb.1mm a lánckeréktengelyböl menet,végigfuttattam benne a körmömet és nekem egyértelmüen jobb menetnek tünt.
Sebességben próbáltam leszedni,gondoltam hogy a kompresszió segitségemre lesz a fogó mellé.
De a 60centis erőkar(kulcs a csötoldóval) simán átforgatja a motort a fölsö holtponton is.
Nem az anyával van a gond azt meg tudom fogni, természetesen ha szükséges akkor krovával,de egyenlöre stabilan tartja a villáskulcs is,.Sajnos.Sajnos mert a lánckereket nem tudok akkora erövel fogni az én fogómmal ami elég lenne.
Mennyivel könnyebb ha benne van a motorban rajta a lánc,ott a hátsó kerék.Beteszem sebességbe,valaki ránehezkedik a hátuljára aztán már lennt is van.
Szerzek nagyobb fogót és akkor annyi mint bambi.
A művház előtt találkoztunk is 1x.