sziasztok,
segítségre lenne szükségem. Tengai 500-am van, 89-es évjárat.
eddig gond nélkül indult de utoljára mikor beindítottam és hagytam volna egy kicsit melegedni néhány másodperc múlva leállt és utána már nem tudtam sehogy beindítani. Szétszedtem, nem volt szikra. Gyertyapipát, kábelt, gyújtótekercset, CDI-t, vezetékeket, fesz.szabályzót (regulator - az ülés alatt) amennyire tudtam ellenőriztem (szervízkönyv + hobbi multiméter). Gyertyacsere, gyertyapipacsere, kábelcsere, gyújtótekercscsere, CDI-csere megvolt, szikra még mindig sehol. Sikerült szerezni egy fesz.szabályzót is, jövő héten érkezik.
Valakinek ötlet, vélemény? A fesz. szabályzó lehet a hiba forrása?
Előre is köszönöm.
Üdv!ma cseréltem lánckerèk ès kerékcsapágyakat.Most kezdek el foglalkozni a géppel.Most jönnènek a telók es a hátsó rugóstag.A rugóstagot fel lehet újítani hàzilag?Nitrogèn helyett levegővel nyomom fel az baj?Hol lehet kapni teleszkóp ès rugóstag felújító kitet?Illetve màs motor rugóstagja is jó bele?
Sziasztok! Olyan kerdesem lenne hogy klr650-t valaki supermotositott már? Ha igen milyen felnit rakott bele? Ha valakinek lemne bele illo 17es felnije akar cserelnek is. Koszi elore is
helló ! Miért nem törlöd már a hozászolásomat ? pedig a kodokat már rég lel kűldtem freemail lenn ! a két kod ; 5330726 , 5331360 , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
segítségre lenne szükségem. Tengai 500-am van, 89-es évjárat.
eddig gond nélkül indult de utoljára mikor beindítottam és hagytam volna egy kicsit melegedni néhány másodperc múlva leállt és utána már nem tudtam sehogy beindítani. Szétszedtem, nem volt szikra. Gyertyapipát, kábelt, gyújtótekercset, CDI-t, vezetékeket, fesz.szabályzót (regulator - az ülés alatt) amennyire tudtam ellenőriztem (szervízkönyv + hobbi multiméter). Gyertyacsere, gyertyapipacsere, kábelcsere, gyújtótekercscsere, CDI-csere megvolt, szikra még mindig sehol. Sikerült szerezni egy fesz.szabályzót is, jövő héten érkezik.
Valakinek ötlet, vélemény? A fesz. szabályzó lehet a hiba forrása?
Előre is köszönöm.
Egyszer nekem is kellett pár éve.Bontottat vettem innen,azóta is oké.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nekem sm felniken van,klr agyba fűzve.
Ha kell eladom,de csak mocival eggyütt
KLR csoportom
hátha érdekel valakit, vagy tudja használni alkatrésznek. http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nincs valakinek elfekvőbe 2,45 ös vagy 2,50 es szelephézagoló korong eladó?
Nincs valakinél elfekvőbe klx 650 kipufogó szelep?
Egyébként jogos,nem ez volt a kérdés...