Sziasztok!
Bocsi, hogy nem olvasok vissza, remélem nem baj. Barátom vett egy 1991-es KLE500-at. Kérdése, hogy milyen olajat, gyertyát, olajszűrőt ajánlotok bele?
gyertyát megtaláltuk, hogy milyen kellene, de a szűrő pontos típusát nem, ha valaki megtudná nekem mondani, hogy hiflobol melyik lenne a jo azt megköszönném, illetve az olajból melyiket? Motul 10w40? 3 liter olajat olvastam valahol igaz lehet?
Köszi előre is a válaszotokat! szép estét :)
KLX250-hez rendelnék Krieger féle manuális vezérműlánc feszítőt, mert típushiba hogy a gyári nem funkcionál rendesen. A szállítás önmagában 10.000 Ft körül mozog, ami kb. annyi mint a termék ára. Ha többen rendelnénk együtt, olcsóbbra jönne ki a szállítás. Van akit esetleg érdekel ilyen láncfeszítő?
Sziasztok, eladó sorba került gyönyörűszép állapotban lévő 2013-as Kawasaki Versys 650-es motoron, csodaszép fekete színben, Puig bukócső, Puig sötétített plexi, akrapovic kipufogó (persze adom a gyárit is) új láncszett, friss olaj és olajszűrő csere is megvolt, brutális nyomatékkal. teljesen költségmentes moci, Akit érdekel 1.6 Milla az ára. Ezt látni kell, igazi szemmágnes.
500 / 650 , újabb 650 és régebbi 650 Tengai-hoz van könyvem, amiben van kapcsolási rajz. Ha írsz egy emilt, elküldhetem, hátha hasonló a kapcsolás, mint a tiéden. Mikori a géped amúgy ? Az emilem meg: stephenklngkukaccitromailponthu Figyelj, mert a "king"-ben az ott nem i, hanem kis L !! ;-)
Szép napot sziasztok, nagy bajban vagyok, ( valami paraszt eltépte a kábelkorbácsot a klr 600 ön ami nekem van és a jó istennek nem jővűnk rá mi merre!!! Cdi és a blokk kőzt h valaki egy fotóval vagy valamivel tudna segítse nagyon hálás lennék!!! Előre is kőszi
Lehet, de ponosíthatnád a kérdést, hogy mit is szeretnél !?
(pl. milyen gumi márkát ajánlott venni vagy konkrétan olyat keresel, aki lecseréli s felniden a gumikat, vagy .......stb)
Klr650-hez keresek komplett blokkot, vagy még használható bármely blokk alkatrészt!
Ha valakinek lenne, köszönöm.